Kun raumalainen hiihtäjälupaus käy leireilemässä huippujen keskellä Italian Alpeilla, 3 000 metrin korkeudessa selfieseuraksi saattaa löytyä vaikka norjalainen olympiavoittaja – katso kuvat henkeäsalpaavista maisemista

Anni Rohila tapasi Livignon harjoitusmaisemissaan muun muassa Johannes Høsflot Klæbon, moninkertaisen olympiavoittajan ja maailmanmestarin. Rohila taas on menestynyt nuorten tasolla lupaavasti. Viime talvena hän voitti Ruotsissa perinteisen Ungdomsvasan sekä sijoittui Hopeasompa-kisoissa mitaleille. Tänä syksynä hän on ehtinyt jo voittaa Blink Festival -rullahiihtokilpailun Norjassa.

Kesällä Italiassa sijaitsevan Livignon kuvankauniissa vuoristomaisemissa kävellessä ei ole poikkeuksellista kohdata nuori maastohiihtäjä, joka viilettää rullasuksilla omalla erityisellä tyylillään hurjaa vauhtia pitkin Livignon laakson kevyenliikenteen väyliä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Rasti-Lukko palasi Hopeasomman kultakuntaan vuosikymmenen tauon jälkeen: "Kyllä tämä voitto isona yllätyksenä tuli"

Vain tilaajille Jaksaa hiihtää! –Anni Rohila tähtää olympiavoittoon, Kimmo Kourulle hiihto on rakas harrastus

Vain tilaajille Hopeasompamitali on Rasti-Lukolle huippuharvinaista herkkua – "Ei niitä kauheasti ole tähän kylään tullut"

Vain tilaajille Niin pikajuoksija Laura Koivukoski, ottelija Akseli Hyytiä kuin hiihtäjä Anni Rohilakin saivat Otanlahden piirinmestaruuskisoissa alle kaivatun kisan tai toivotun treenin