Länsi-Suomi näyttää verkossa Pallo-Iirojen miesten kotimatsit

Mikko Jalkanen on Pallo-Iirojen avainpelaajia Kakkosessa. Raumalaisjoukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa uudella sarjatasolla ensi lauantaina.
Mikko Jalkanen on Pallo-Iirojen avainpelaajia Kakkosessa. Raumalaisjoukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa uudella sarjatasolla ensi lauantaina. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Pallo-Iirot nousi viime syksynä vakuuttavan kauden jälkeen takaisin jalkapallon Kakkoseen. Raumalaisjoukkue voitti 19 ottelua ja pelasi kolme tasan. Tappioita Iirot ei sarjapeleissä kärsinyt.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Todella kaunis, mutta kyseenalainen maali jäi kaivelemaan raumalaisleirissä – katso videot ja päättele itse, ylittikö pallo maaliviivan

Vain tilaajille Raumalaisvalmentaja on uransa kovimmassa paikassa, kun kausi alkaa: "Pakko myöntää, että tietyllä tapaa pidän siitä tunteesta"

Vain tilaajille Länsi-Suomi kävi katsastamassa Satakunnan paikallistaistossa, mikä on Pallo-Iirojen ja FC Jazzin iskukyky kauden kynnyksellä: "1–2 pelaajaa tulee vielä"

Vain tilaajille Nuori nigerialaislupaus painoi hattutempun Äijänsuolla – "Kannattaa tulla katsomaan, kun mies vielä on Raumalla"

Pallo-Iiroille uusi vahvistus Jyväskylästä: "Sen profiilin pelaaja, jollaista haluttiin"

Vain tilaajille Yksi tämän hetken nimekkäimmistä raumalaispelaajista palaa kotiin