Liike-elämässä tapahtuu: Ravintola Engman avaa vihdoinkin ovensa

Ravintola Engmanin yläkerrassa voi nauttia buffet-lounasta, ja Kirsi Tarmo vinkkaa, että tila soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. Haave omasta lounaskahvilasta kyti Tarmon mielessä jo pitkään.
Ravintola Engmanin yläkerrassa voi nauttia buffet-lounasta, ja Kirsi Tarmo vinkkaa, että tila soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. Haave omasta lounaskahvilasta kyti Tarmon mielessä jo pitkään. Kuva: Elina Helkelä

Kirsi Tarmon piti avata oma lounaskahvilansa Anundilan aukiolla sijaitsevassa Hannun talossa jo tammikuussa, mutta vesivahinko heitti kapuloita rattaisiin. "Tilojen kuivaaminen kesti useamman kuukauden, joten emme päässeet avaamaan edes pääsiäisenä emmekä liioin vappunakaan, mutta nyt perjantaina ravintola aukeaa, se on varmaa", Tarmo vakuuttaa hymyillen.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Legendaarinen Otava on myytävänä: "Haluaisimme nähdä, että talon uusi omistaja jatkaisi siinä ravintolatoimintaa"

Vain tilaajille Smoothiekontti saapui Rantatalon naapuriin – Rauman rantakohteiden ruokatarjonta laajenee muutenkin: tarjolla pizzaa ja thai-ruokaa