Lokalahden Karjurock heinäkuussa nelipäiväinen

Heinäkuun 21.–24.7. juhlitaan järjestyksessään 14. Karjurock Uudenkaupungin Lokalahdella.

Maalaisidyllissä järjestettävän festivaalin vuoden 2021 ohjelmiston kerrotaan olevan tapahtuman historian kovin, ja samalla festivaali kasvaa nelipäiväiseksi.

Karjurockin odotetuimpiin keikkoihin kuulunee Haloo Helsinki! lauantain illassa. Antti Tuiskun torstain keikka on puolestaan yksi harvoja tähden kesän esiintymisiä.

Perjantaina lavan täyttää kansainvälistä mainetta niittänyt Apocalyptica, ja loppuviikon aikana esiintyvät sellaiset legendat kuin Kaija Koo, Eppu Normaali ja Maija Vilkkumaa.

Festivaaliohjelmiston täydentävät esimerkiksi maan kärkinimiin lukeutuvat Vesala, Mikael Gabriel, Erika Vikman, Joel Herttua, Teflon Brothers ja Behm.

Karjurock on tunnettu kautta historian myös raskaammasta ohjelmasta, josta heinäkuussa vastaavat Mokoma ja Turmion Kätilöt.

– Halusimme välivuoden jälkeen panostaa sellaiseen ohjelmistoon, että tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen ihan jokaiselle, kommentoi Karjurockin promoottori Robert Sainio.

Festivaalin aloittaa jo keskiviikkona perinteinen perhepäivä, jolloin esiintyjinä loistavat Hevisaurus sekä tämän hetken nuorten suosikkitubettajat Ella & Helmi. Lisäksi alueelta löytyy tivoli ja buffetti.

Järjestäjät lupaavat että Karjurock järjestetään huolellisesti muuttuvan koronatilanteen vaatimin erikoisjärjestelyin.

Laaja festivaalialue antaa hyvät puitteet järjestää turvallinen ja viihtyisä tapahtuma kaikille osallistujille.
–Alueella voi myös ottaa helposti etäisyyttä muihin kävelemällä vaikka lammen rannalle, ja halutessaan voi pulahtaa myös uimaan, Sainio vinkkaa. 
 

Karjurockin varmistuneet esiintyjät 21.–24.7

  • Keskiviikko: Hevisaurus, Ella&Helmi
  • Torstai: Antti Tuisku, Stig, Portion Boys, Oku Luukkainen
  • Perjantai: Joel Herttua, Behm, S.I.G, Vesala, Mikael Gabriel, Apocalyptica, Teflon Brothers
  • Lauantai: Eppu Normaali, Maija Vilkkumaa, Erika Vikman, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Mokoma


www.karjurock.fi