Löylymestarin raunioiden tilalle halutaan uutta jo ensi kesäksi, ja suunnitelmat ovat aiempaa isommat: "Sen verran hullu mä olen, että toteutan kyllä"

Löylymestari paloi käytännössä maan tasalle kesäkuun 26. päivä. Kuva on seuraavalta päivältä. Vain reilua kuukautta myöhemmin yrittäjä Esa Narmala kertoo käyneensä jo rakennusvalvonnan pakeilla esittelemässä uusia rakennussuunnitelmia. Jos saa luvan toteuttaa, hullu yrittäjä kyllä toteuttaa, Narmala sanoo.
Löylymestari paloi käytännössä maan tasalle kesäkuun 26. päivä. Kuva on seuraavalta päivältä. Vain reilua kuukautta myöhemmin yrittäjä Esa Narmala kertoo käyneensä jo rakennusvalvonnan pakeilla esittelemässä uusia rakennussuunnitelmia. Jos saa luvan toteuttaa, hullu yrittäjä kyllä toteuttaa, Narmala sanoo. Kuva: arkisto/Juha Sinisalo

Suvitien Merijakamon ja sen kyljestä yhdessä yössä pois palaneen Löylymestarin taustoilta löytyvä yrittäjä Esa Narmala kuulostaa varsin tyytyväiseltä käytyään Rauman kaupungin rakennusvalvonnan juttusilla tiistaina.