Lukko pystyy ottamaan Pitsiturnaukseen 2 700 kävijää, mutta toivoo ihmisiltä vastuullisuutta: "Tämä ei ole ympäripyöreää lepertelyä"

Lohkojaot, maskisuositus ja turvavälien pitäminen ovat voimassa Pitsiturnauksessa aivan kuten vuonna 2020, jolloin Lukko onnistui viemään kiekkojuhlan koronaoloissa läpi moitteettomasti. Kuva: Juha Sinisalo

Halusi sitä tai ei, korona taitaa olla suurin puheenaihe perjantaina pelattavan jääkiekon Pitsiturnauksen ympärillä. Koronatartuntojen ilmaantuvuusluku on ollut Raumalla kasvussa viime päivinä, mutta Lukko pystyy järjestämään turnauksen ja ottamaan sinne yleisöä. Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf kävi maanantaina läpi turnauksen terveysturvallisuutta asiantuntijoiden kanssa. Rauman tartuntataudeista vastaava lääkäri Katrimari Salmela on kertonut olevansa huolissaan koronatartuntojen leviämisestä, mutta antoi Eklöfin mukaan Lukolle myös tunnustusta turnausjärjestelyistä.

Lisää aiheesta

Pitsitunauksen lippumäärää viilattiin jälleen – nyt alaspäin

Lukko vapauttaa satoja lisälippuja loppuunmyytyyn Pitsiturnaukseen

Vain tilaajille Loppukesän tapahtumia valmistellaan kiihtyvässä koronatilanteessa – miten sujuvat tällä hetkellä Pitsiturnauksen, Festivon ja Rauma Bluesin järjestelyt?

Pitsiturnaus toistaiseksi loppuunmyyty