Lukolta mielenkiintoinen uusi hankinta - huoltaja Matti Koskiselle tuli aikainen joulu

Rauman Lukon pukukopissa eletään jännittäviä aikoja. Huoltaja Matti Koskisen maailmankuulu kahvi puristuu jatkossa uuden kahvinkeittimen läpi. 

Lukon joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen kertoi uudesta hankinnasta mikroblogipalvelu Twitterissä kuvan kera. 

Kuvassa myhäilevät uudenkarhea keitin ja silminnähden tyytyväinen Matti Koskinen. Koskinen itse kommentoi sosiaalisen median tileillään hänelle tulleen aikainen joulu. 

Koskisen kahvia ovat Länsi-Suomen sivuilla kehuneet ja haikailleet muun muassa nykyään Detroit Red Wingsiä NHL:ssä edustava Frans Nielsen, sveitsiläisessä SCL Tigersissä pelaava Aaron Gagnon ja Jukureissa kiekkoileva Antti Jaatinen. 

Entiseltä maajoukkuekiekkoilijalta Petteri Nummelinilta kysyttiin Koskisen kahvista hänen siirtyessään Lukosta TPS:ään. 

– Eiköhän Matti tuo vaikka Mynämotelliin aamuisin termarin, haetaan vaikka sitten sieltä, Nummelin veisteli.

Koskisen pitkäaikainen työkaveri Kuosmanen laukoi kahvista toisenlaisen mielipiteen Lukon julkaisemassa videohaastattelussa. Hän mukaansa totuus Koskisen kahvista on, että sitä juodaan liian paljon.

- Jos me ollaan vuodessa sellainen 200 päivää tässä koolla, pelipäivänä menee toistakymmentä kuppia ja muuten sellainen viitisen kuppia, niin jokainen voi laskea, että vuoden aikana sitä menee aika monta litraa. Silloihan se ei välttämättä parhaalta aina maistu.

- Kahvi on kahvia ja…ei kyllä se hyvää kahvia on. Paljon sitä juodaan ja juodaan jatkossakin, mutta välillä maistuu jonkun muunkin keittämä, Kuosmanen muotoili kieli poskella, kuten kahvikeissiin on syytä suhtautuakin.