Matti Pursiheimo esiintyy seniorien deittailusta kertovassa dokumentissa − Raumalla on kuvattu koko alkuviikko

Ylen toimittaja ja ajankohtaisohjelma Perjantain juontaja Sean Ricks haastatteli maanantaina Matti Pursiheimoa Ylen dokumenttiin. Juha Tuominen kuvaa lyhytdokumentin, joka nähdään ensin Yle Areenassa ja YouTubessa. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalaista eläkkeellä olevaa opettajaa Matti Pursiheimoa on kuvattu koko alkuviikko Raumalla.

Matti esiintyy Yle Areenassa ja YouTubella syksyllä julkaistavassa seniorien deittailua käsittelevässä lyhytdokumentissa, jonka ohjaa Perjantai-ohjelman toimittaja-juontaja Sean Ricks.

Dokumentti tullaan myöhemmin näkemään television Perjantai-ajankohtaisohjelmassakin osana laajempaa senioriteemaa.

Matti Pursiheimo liittyi netin treffisivustolle joitakin vuosia sitten. Hän on verrannut seurustelukumppanin etsintää korkeammalla iällä ”tuomenkukkien poimimiseen elokuussa”.

– Itse en ole tätä termiä keksinyt, mutta siinä piilee juuri oikeanlainen paradoksi, joka sopii nykyiseen elämäntilanteeseeni, Matti totesi Raumalaisen haastattelussa viime syksynä.

Hän oli silloin osallistunut MTV3:n First Dates Suomi -senssiohjelmaan, johon ohjelman tuotantotiimi hänet bongasi treffisivustolta.

Huumorimielellä ohjelmaan osallistunut raumalaismies sai tuolloin deittikumppanikseen Tampereen seudulla asuvan taiteellisen Hilven, joka ei lopulta kuitenkaan ollut Matin makuun.

Lisää aiheesta

Rakkautta etsivä raumalainen tosi-tv-tähti: ”En halua olla mikään Tauno Palo”

Raumalaiskaksikko esittäytyy Nelosen Tankkaustarinoissa