"Mitä täällä oikein tapahtuu", ajatteli Jussi Alatalo tehtyään vartissa drinkin, joka toi hänelle suomenmestaruuden – toivoo voivansa lisätä cocktail-kulttuurin arvostusta Raumalla

Jussi Alatalo siirtyi pääkaupunkiseudulta Raumalle töihin korona-aikaan, kun täällä oltiin ”tarpeeksi hulluja avaamaan uusi paikka”. Kapakka²:n tiskin takana tuore suomenmestari drinkkejään valmistaa myös jatkossa. Lomaillakin pitäisi, mutta voiton tuomasta huomiosta täytynee ottaa tänä vuonna ilo irti. Kuva: Juha Sinisalo

Kuvittele, että eteesi nostetaan limeä, sitruunaa, appelsiinia, kananmunia, inkivääriä, chiliä, chilisiirappia, tyrnihilloa, rommia, viskiä, basilikaa, vadelmaa ja vadelmamehua.
Sinulla on 15 minuuttia aikaa luoda niistä mahdollisimman hyvä cocktail, jossa kohdillaan ovat niin maku, aromi kuin ulkonäkökin.
Mitä tekisit?

Lisää aiheesta

Suomenmestaruus Raumalle: Kapakka²:n ravintolapäällikkö Jussi Alatalo on vuoden baarimestari

Vain tilaajille "Idea drinkkiin voi lähteä vaikka jälkiruuasta" – Kapakka2:n Jussi Alatalo kilpailee syksyllä Vuoden Baarimestarin tittelistä