Uudesta Monnan Grillistä saa monenlaista street foodia ja talon erikoisuuksia

Deniss Kebab & Pizzan yrittäjä Kenan Cetin avasi grilliherkkuja tarjoavan kioskin Kourujärvellä.

| Päivitetty

Kenan Cetin haluaa tarjota Monnan Grillissä perinteisen grilliruuan lisäksi myös talon erikoisuuksia kuten adana- ja kana-shish-annoksia. Kuva: Juha Sinisalo

Deniss Kebab & Pizzan yrittäjä Kenan Cetin avasi viime torstaina Kourujärvellä monipuolista street foodia tarjoavan Monnan Grillin.

Monnankatu 34:ssä sijaitseva kioskirakennus on ollut Cetinin omistuksessa jo pitkään. Viimeiset puoli vuotta rakennus oli tyhjillään entisen vuokralaisen siirrettyä toimintasa muualle.

– Asiakkaat etenkin Kourujärveltä, Vasaraisilta ja Kodisjoelta alkoivat kysellä, voisiko siihen avata grillin, sillä sellainen puuttuu alueelta, Kenan Cetin kertoo.

Mies tarttui tuumasta toimeenja ryhtyi remontoimaan kioskirakennusta oman yrityksensä käyttöön.

– Emme halunneet avata uutta kebab-pizzeriaa, sillä sitä tarjontaa Raumalla jo on, vaan päätimme laajentaa ruokalistaamme enemmän perinteisen grillin tuotteisiin.

Monnan Grillin ruokalistan suunnittelussa Cetin on käyttänyt myös ulkopuolista apua. Hampurilaisia, lihapiirakoita, makkaroita, salaatteja, pizzaa, kebabia sekä erilaisia kanaruokia tarjotaankin nyt ”talon tapaan”.

– Emme käytä pakasteita. Teemme esimerkiksi kanaruuat tuoreesta broilerinlihasta, jonka marinoimme itse. Valmistamme itse myös kastikkeita, kuten talon erikoisuuksien adana- ja kana-shish-annosten kastikkeet sekä bearnaise-kastikkeet.

Cetin halusi ottaa Monnan Grillin ruokalistalle myös pikkusuolaiset, kuten hot wingsit, mozzarella- ja jalapeno-tikut sekä sipulirenkaat.

– Meiltä saa myös virvokkeita sekä kesällä jäätelöä. Olemme kattaneet rakennuksen kulmaukseen terassin, jossa voi ruokailla ulkoilmassa. Lisäksi meillä on tiettävästi ainoana raumalaisena grillinä ruokien kotiinkuljetuspalvelu, hän selvittää.

Monnan Grillin pyörittäminen hoituu Deniss Kebab & Pizzan nykyisen henkilökunnan voimin. Uutta väkeä ei ole Cetinin mukaan tarvinnut palkata.

– Olen ollut nyt itse myös jatkuvasti töissä. Meillä on koko vuoden kestävä lounastarjous, jolla pyrimme saamaan asiakkaita hakemaan lounasta koronasulun aikanakin, yrittäjä kertoo.

Kenan Cetin toivoo, että asiakkaat löytäisivät juuri avatun Monnan Grillinkin.

– Tämä sijaitsee näppärässä paikassa, joten tänne on helppo poiketa hakemaan pikaisesti ruokaa.

Liike-elämässä tapahtuu -juttusarjassa kerromme Rauman seudun yritysten kuulumisia.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut