Motoristit kokoontuvat nyt Ihoden Asemalla

Ihoden Aseman pihalla oli viime keskiviikkona parkissa kymmenittäin moottoripyöriä. Maria Silverin mukaan motoristitreffejä on tarkoitus nyt järjestää säännöllisesti joka keskiviikko kello 18. Kuva: Maria Silver

Pyhärannassa Kasitien varressa sijaitsevan kahvila-ravintola Ihoden Aseman piha täyttyy keskiviikkoiltaisin kaiken kokoisista ja näköisistä moottoripyöristä.

Kello 18 alkavilla motoristitreffeillä moottoripyöräharrastajat kerääntyvät tapaamaan toisiaan ja vaihtamaan kuulumisia kahvittelun merkeissä.

– Heille on tärkeää nähdä samanhenkisiä ihmisiä. Kaupungin ulkopuolella sijaitseva kohde myös houkuttelee lähtemään ilta-ajelulle, Ihoden Aseman Maria Silver hymyilee.

Ensimmäisen kerran motoristit kokoontuivat Ihoden Asemalle heinäkuun ensimmäisenä keskiviikkona. Silloin sää oli mitä parhain, minkä ansiosta paikalle saapuikin yli 50 motoristia.

– Viime keskiviikkonakin oli nelisenkymmentä osallistujaa, vaikka sää oli hiukan epävakainen. Meillä on iso katettu terassi, jossa mahtuu olemaan väljästi, mikä on näinä aikoina varsin toivottavaakin.

Maria Silver kertoo, että heillä paistetaan itse munkkeja, ja ne ovatkin olleet moottoripyöräharrastajien mieleen.

– Voi olla, että joku ilta pihalla grillataan makkaraakin.

Ihoden Asema ilmoitteli motoristitreffeistä nettisivuillaan, minkä lisäksi tapaamisista tiedotettiin moottoripyöräkerhoille. Lopusta viestin välityksestä huolehtivat sosiaalinen media ja puskaradio.

– Tieto on kulkeutunut hyvin eteenpäin. Rauman lähiympäristön lisäksi motoristitreffeille on osallistunut porukkaa muiden muassa Eurasta ja Harjavallasta.

Motoristitreffit Ihoden Asemalla (Rauman valtatie 204) joka keskiviikko kello 18 alkaen.