Muotigaala säkenöi lokakuisessa illassa

Osa Sparkling Nightia järjestävistä yrittäjistä kokoontui maanantaina suunnittelupalaveriin Café Salin tiloihin.
Osa Sparkling Nightia järjestävistä yrittäjistä kokoontui maanantaina suunnittelupalaveriin Café Salin tiloihin. Kuva: Hans Lehtinen

– On aivan mahtavaa järjestää Sparkling Nightia taas perinteiseen tapaan. Pääsemme kahden vuoden tauon jälkeen toteuttamaan gaalan jälleen sisätiloissa, huokaisee vaateliike Candida Oy:n Linda Laine.

Laineen Candida on yksi kymmenestä raumalaisesta muotialan liikkeestä, jotka tuovat säihkettä ja muodin hurmaa lokakuiseen lauantai-iltaan, nyt jo 16. kerran.

Viime vuonna raumalaiskauppiaat järjestivät tapahtuman koronaturvallisesti kivijalkaliikkeiden näyteikkunoiden takana.

Aronahteen koulukiinteistön saleissa 15. lokakuuta järjestettävän Sparkling Nightin liput tulivat myyntiin viime torstai-iltana.

– Myimme lippuja nyt ensimmäistä kertaa keskitetysti vain Café Salista, ja menekki oli edellisvuosien tapaan todella hyvä. Muotinäytöksen, kuohuviinin ja tarjoilun sisältäviä lippuja on saatavilla enää pieni määrä, joten kannatta olla nopea, Laine vinkkaa.

Tämän vuoden Sparkling Nightiin on myynnissä vajaa 500 lippua, mikä on suunnilleen sama määrä kuin aikaisempina vuosina, jolloin tapahtuma järjestettiin sisätiloissa.

– Aronahteen juhla- ja monitoimisalit palvelevat meitä nyt hyvin. Toisessa salissa pidetään muotinäytös ja toinen on varattu ruokatarjoilulle.

Laineen mukaan muotigaala järjestetään pitkälti edellisvuosien konseptilla, mutta ”pientä yllätystä voi taas olla ilmassa”, hän toteaa salamyhkäisesti.

Alusasuliike Helmen, Cameon, Candidan, Café Salin, Heidi A. Designin, Kauppahuone Riverin, Koti-Vakan, Noien, Silmäoptikkojen ja Westlookin Sparkling Night oli jo toistamiseen ehdolla Fashion Finlandin muotigaalassa Paras markkinointiteko -kategoriassa.

– Olimme tosi kovassa seurassa, ja täytyy sanoa, että emme huonolle hävinneet, sillä kategorian voitti Adidaksen ja Marimekon yhteistyö! Linda Laine naurahtaa.

16. Sparkling Night la 15.10. klo 20 Aronahteen koulukiinteistössä (Nummenvahe 5). Lippuja enää rajoitetusti Café Salista.