Nortamonkadulle avautui uusi herkkukauppa Sweet Rauma

Sweet Rauman raumalainen yrittäjä Henna Salomaa on tunnettu myös hiusalalta. Kuva: Jussi Hietikko

Makuunin sulkiessa ovensa Nortamonkadulla moni raumalainen harmitteli kaupungin herkkuvalikoimien kapenemista.

Tähän harmitukseen ja herkkuhampaan kolotuksiin vastaa nyt yrittäjä Henna Salomaa, joka avasi eilen perjantaina Sweet Rauman entisen Makuunin vieressä olevaan kiinteistöön, jossa toimi ennen Matka-Pojat.

Tavallisista herkkukaupoista Sweet Rauma erottuu ainakin sillä, että sen yhteydessä toimii myös kahvila.

– Tähän voi jäädä nauttimaan laadukkaan kahvin tai teen kanssa vaikka konvehdit tai donitsit, Salomaa kertoi avajaispäivän ensimmäisillä hetkillä.

Raumalaiset olivatkin tietoisia uuden herkkukaupan avautumisesta, sillä kaupan ovipumppu suhisi kiitettävään tahtiin ensihetkistä lähtien.

Käsintehtyjen konvehtien ja donitsien lisäksi Sweet Raumalla on laaja valikoima erilaisia karamellejä, irtofudgeja, hattaraa, popcornia ja kaikkea mitä herkuttelija voi vain kaivata.

– Meille on lähiaikoina tulossa myös gluteenittomien herkkujen valikoima, jossa on selvästi merkitty ne herkut, jotka sopivat gluteenittoman ruokavalion suosijoille, Henna Salomaa vinkkasi.

Sweet Rauma on avoinna siten, että maanantaista torstaihin pannu on kuumana kello 19:ään asti.

Viikon loppupuolella ovi on auki pidempään, kello 21:een asti.

– Mutta aluksi hieman tunnustellaan, että miten asiakkaat ovat liikkeellä. Voidaan kokemusten mukaan tehdä muutoksia aukioloaikoihin, Henna Salomaa pohti.