Nyt saa sitä kaffetta! Pieni pullapuoti muutti muutaman kiinteistön matkan Kauppakadulla

Sateinen sää ei latistanut Pienen pullapuodin avajaispäivän tunnelmaa, tuumivat työntekijät Iida Lehtimäki (vas.) ja Veera Ahokannas. Raumalainen Ossi Salmonen piipahti kahvilassa kahvilla ja unelmatortulla. Kuva: Juha Sinisalo

Ei teilt kaffet saa? Pienen pullapuodin tiskin takana on tähän kysymykseen saatu vastata ahkerasti jo useamman vuoden ajan.

Torstaista alkaen työntekijät ovat voineet ilokseen kertoa, että pullapuodissa voi nyt hyvinkin istahtaa leivonnaisostosten lomassa kahvikupposelle tai vaikka teelle.

Porilaisyrittäjä Pekka Leinosen Rauman-myymälä muutti nimittäin tällä viikolla uusiin tiloihin Kauppakatu 6:n. Samalla pullapuoti muuntui pelkästä myymälästä kahvilan suuntaan.

Kauas vanhasta liiketilastaan pullapuoti ei muuttanut, sillä aiemmin myymälä toimi saman kadun varrella, kivenheiton verran torille päin.

Uuden tilan puoleen kallistivat neliömäärä ja toimiva pohjaratkaisu. Nyt pullapuodissa on tilaa isolle tiskille ja monelle pöytäryhmälle.

– Vanhassa tilassa ei ollut yleisövessaa, joten kahvin myyminen oli jo sen vuoksi mahdottomuus. Uusi tila on oikein hyvä, Pekan Parhaat -leipomon markkinoinnista vastaava Miia Iltanen kehuu.

Tuotteisiin muutto ei vaikuta. Hyvälliset kuljetetaan Raumalle edelleen Pekan Parhaiden pääpaikasta Ulvilasta. Iltanen nimeää Pekan Parhaiden suosituimmiksi tuotteiksi voipullan ja unelmatortun.

– Unelmatorttumme on ihan vallannut maailmaa. Laktoositonta ja gluteenitonta tuotetta on myyty valtakunnallisesti ympäri Suomen-maan.

”Vanhassa tilassa ei ollut yleisövessaa, joten kahvin myyminen oli jo sen vuoksi mahdottomuus.”
Miia Iltanen

Lisää aiheesta

Tiihosen Leipomo laajensi Raumalle – "Kahvilassamme tarjolla on varmasti kaupungin laajin valikoima"

Astangajoogakoulu on nyt osa Walimoa – "Nyt meillä on mahdollisuus lisätä joogatuntien määrää ja aloittaa vaikka aamujooga"

Lonsin Kumi laajensi toimintaansa auton huoltoihin – "Koko paketti kerralla kuntoon"

Tanssikoulu Liisa Nojonen laajentaa Raumalle