Paratiisihotellin ihmissuhdepeliin osallistuu uudella kaudella euralainen Markus

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä finaaliin. Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Euralainen Markus tavoittelee uudella Paratiisihotelli Suomen kaudella 15 000 euron pääpottia. Gran Canarialla kuvattu kausi alkaa Nelosella maanantaina 24.5. kello 21.

Markusta kuvaillaan Nelosen tiedotteessa joka äidin unelmavävyksi. 25-vuotias rakennusalan yrittäjä on kiltti, rauhallinen ja hauska herrasmies.

Markus kertoo, että hän on usein ensimmäinen, joka avaa porukassa suunsa. Ja samoin myös viimeinen, jolta suu menee kiinni.

Yrittäjänä Markus omaa hyvät puhelahjat ja hän kertoo aikovansa hyödyntää puhelahjojaan luoviakseen pelissä eteenpäin ja vietelläkseen naisia. Paratiisihotelliin Markus lähtee etsimään rakkautta, mutta voiton tavoittelu tulee hyvänä kakkosena.

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä.

Paratiisihotellin juontaja toimii Alma Hätönen.