Pendulum Trinity, Jax Jones ja Antti Tuisku RMJ:n komeassa artistikattauksessa

Drum ’n’ bass -yhtye Pendulumin perustajakolmikko Pendulum Trinity esiintyy RMJ:n ensimmäisenä festivaalipäivänä.

Pendulum Trinity, Antti Tuisku, Jax Jones, Tungevaag & Raaban, Apulanta, JVG, SANNI, Kaija Koo...

Nelonen Media Live julkaisi tänään Raumanmeren juhannus -festivaalin komean artistikattauksen.

- On hienoa päästä julkaisemaan näin kova kattaus Raumalle, kun festarijärjestelyt ovat jo muutenkin pitkällä. Tänä kesänä Raumalla juhlitaan Suomen suurimmat rantabileet. Osansa RMJ:n tunnelmaan ja viihtyvyyteen on aina tuonut uniikki miljöö, josta nautitaan tänä vuonna vielä erityisesti. Panostamme toimivaan alueeseen ja ensiluokkaisiin palveluihin, jolloin RMJ:n juhannusbileissä voi vain pitää hauskaa, kommentoi tuottaja Jonna Myllykangas.
 

18.–20.6. juhlittavan kolmipäiväisen festivaalin lämmittelevät torstaina australialaisen drum ’n’ bass -yhtye Pendulumin perustajakolmikko Pendulum Trinity sekä On the Beach ja Dancing in the Moonlight -kesähiteistään tuttu ruotsalainen dj-duo Jubël.

Valittu kansa -albuminsa julkaissut Antti Tuisku vetää juhannusaattona oman shownsa Otanlahden rantapuistossa.

Torstain kotimaisesta tarjonnasta vastaavat Abreu, Petri Nygård ja twerk-artisti Tinze.

Juhannusaattona lavalle astelevat massiivisen comebackin Valittu kansa -albumillaan tehnyt Antti Tuisku sekä vastikään Emma-palkitut JVG ja Gettomasa. Aaton esiintyjiä ovat myös Teflon Brothers, Kube, Roope Salminen & Koirat ja Jukka Poika & Band.

Juhannuspäivänä vuorossa ovat UK-housen kansainvälinen ykkösnimi Jax Jones ja ruotsalaisnorjalainen dj-duo Tungevaag & Raaban. Monipuolisen ohjelmiston täydentävät Apulanta, Gasellit, SANNI, Kaija Koo, Adi L Hasla, Mouhous ja Cledos.

Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julkistettu festivaalin verkkosivuilla www.rmj.fi. Tarkempi esiintymisaikataulu sekä oheisohjelma julkaistaan myöhemmin.

Liput Raumanmeren juhannukseen: tiketti.fi ja lippu.fi

RMJ:n ikäraja on K-18.