10 Pitsimissifinalistia julki! – äänestä yleisön suosikkia 2019

1. Vilhelmiina Riuttala 22 vuotta, 172 cm, Pori. Kosmetologi/opiskelija, yrittäjä. Harrastaa kuntosalia, lumilautailua, laskettelua ja kiipeilyä. 2. Heidi Hilpinen 25 vuotta, 163 cm, Helsinki. Kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja. Harrastaa tanssia, kuntosalia, golfia, laulua, pianonsoittoa ja näyttelemistä. 3. Camilla Karjalainen 19 vuotta, 162 cm, Kuopio. Ylioppilas. Harrastaa kuntosalia ja juoksemista. Harjoittelee maratonille. 4. Emma Peltonen 21 vuotta, 172 cm, Jyväskylä. Kosmetologi/myyjä ja edustaja. Harrastaa sarjakuvien piirtämistä ja liikuntaa monipuolisesti. 5. Milla Lipponen 24 vuotta, 174 cm, Kuopio. Bachelor of business administration. Harrastaa kilpacheerleadingia, jossa myös valmentaa, pitää matkustelusta. 6. Venla Lemmetti 20 vuotta, 174 cm, Turku. Vastaanottovirkailija/myyjä. Harrastaa kilpacheerleadingia, jossa toimii myös valmentajana. 7. Emilia Kaskinen 18 vuotta, 174 cm, Turku. Ylioppilas. Harrastaa kuntosalia, valokuvausta ja sosiaalista mediaa sekä lukemista. 8. Milja Saarinen 24 vuotta, 179 cm, Raisio. Lähihoitaja päiväkodissa. Harrastaa ulkoilua ja vesijuoksua sekä käy jumpissa. 9. Kiia Pitkänen 19 vuotta, 180 cm, Jyväskylä. Ylioppilas. Harrastaa laulamista, pianonsoittoa ja näyttelemistä. Viettää aikaansa myös rata-autoilun parissa. 10. Emilia Lumio 19 vuotta, 175 cm, Akaa. Ylioppilas. Harrastaa lukemista, lenkkeilyä ja matkustelua.

Pitsimissi valitaan Raumalla tänä vuonna jo 42. kerran.

Vuoden 2018 Pitsimissi Amanda Teuho luovuttaa kruununsa seuraajalleen Savilanpuistossa torstaina 25.7.

Pitsimissi-kilpailu on yksi Suomen vanhimmista kauneuskilpailuista. Vuodesta 1978 järjestetyssä kilpailussa valitaan Pitsimissin lisäksi kaksi perintöprinsessaa ja julkaistaan yleisöäänestyksen voittaja.

Kilpailua nykyään järjestävät Riikka ja Hans Lehtinen korostavat, että "Pitsimissi on helposti lähestyttävä nuori nainen joka haluaa edustaa Raumaa ja olla kontaktissa kaupunkilaisten ja turistien kanssa. Valmius toimia juontotehtävissä ja muissa promohenkisissä tehtävissä onkin tärkeää, tässä kisassa ei haeta parasta uimapukumallia".

Äänestä netissä: Yleisö voi äänestää omaa missisuosikkiaan netissä kaupunkilehti raumalaisen verkkosivuilla. Netissä äänestys päättyy keskiviikkona 24.7. klo 23.

Äänestä lipulla: Myös perinteinen lippuäänestys on käytössä. Äänestyslaatikoita on seuraavissa kilpailun yhteistyöliikkeissä: KukkaShop Rosa, Sarin Tukkapaja, Kultasepänliike Helkelä Oy, Silmäoptikot Palmu Oy, Alusasuliike Helmi, Cameo Boutique, Wanhan Rauman Kaffebar, Cafe Sali, Arispo.com ja Ravintola Savila.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pitsimissikruunu vaihtaa pian omistajaa: "Toivon, että seuraava voittaja saa myös mahtavan missivuoden itselleen"

Vain tilaajille Kuin yhtä suurta perhettä – Pitsimissi-kisaa luotsaaville Riikka ja Hans Lehtiselle heinäkuinen kisa ei ole vain kauneuskisa

Nykynem bitsmiss Amanda Teuho rakastus Raumaha: "Ol raar asi saad Pitsmissin gruunu”

Pitsimissi-kilpailusta ponnistettiin jälleen Miss Suomi -semifinaaliin – mukana kaksi tuttua nimeä