10 Pitsimissi-finalistia julki! – äänestä yleisön suosikkia

Raumalle valitaan järjestyksessään jo 44. Pitsimissi. Hallitseva vuoden 2020 Pitsimissi Kiia Pitkänen kruunaa seuraajansa Kauppatorilla torstaina 22. heinäkuuta kello 17 alkavassa tilaisuudessa.

Pitsimissi-kilpailu on yksi Suomen vanhimmista kauneuskilpailuista. Vuodesta 1978 järjestetyssä kilpailussa valitaan Pitsimissin lisäksi kaksi perintöprinsessaa ja julkistetaan yleisöäänestyksen voittaja.

Kilpailua nykyään järjestävät Dentelle Oy:n Riikka ja Hans Lehtinen korostavat, että ”Pitsimissi on helposti lähestyttävä nuori nainen, joka haluaa edustaa Raumaa ja olla kontaktissa kaupunkilaisten ja paikkakunnalla matkailevien kanssa. Valmius toimia juontotehtävissä ja muissa promohenkisissä tehtävissä onkin tärkeää. Tässä kisassa ei haeta parasta uimapukumallia.”.

ÄÄNESTÄ LIPULLA TAI VERKOSSA

Äänestylaatikoita on ainakin seuraavissa kilpailun yhteistyöliikkeissä: Alusasuliike Helmi, Arispo.com, Cafe Sali, Cameo Boutique, Kapakka2, KukkaShop Rosa, Ravintola Savila, Sarin Tukkapaja, Silmäoptikot Palmu Oy, K-Supermarket Arena, Wanhan Rauman Kaffebar ja Työvaatetalo Oy.

Oman äänensä voi antaa myös alla olevalla äänestyslomakkeella, joka on auki 21.7. klo 23.59 asti.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pitsimissi Kiia Pitkänen on myös musiikintekijä: Sarlotin debyyttisingle ilmestyy keväällä

Vain tilaajille "Vuosi alkoi käydä vähiin ja heräsimme asiaan, että pitää toimia jos perinnettä halutaan jatkaa katkeamattomana" – näin poikkeuksellinen Pitsimissin valinta tehtiin

Huomasitko? Pitsimissi 2020 kruunattiin sittenkin, vaikka kesän tapahtuma peruttiin