Poikkeuksellinen raumalaiskombo kehissä: Danny, Erika Vikman ja Hesa-äijä tekivät dancebiisin yhdessä Oku Luukkaisen kanssa

Poikkeuksellinen raumalaiskombo teki Oku Luukkaisen kanssa yhteiskappaleen. Kuva: Mikke Pöyhönen

Perjantaina julkaistiin DJ Oku Luukkaisen ja Hesa-äijän yhteisbiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny). Tämä on ensimmäinen kerta, kun Danny ja Erika Vikman ovat mukana samalla kappaleella.

7300 päivää on tanssittava dancebiisi, johon tutun eurodancen lisäksi uutta kulmaa tuo ainutlaatuinen kokoonpano.

– Kappaleen tarinaan on varmasti monen helppo samaistua. Tarina on traaginen, mutta se on puettu bilebiisin muotoon, Oku Luukkainen kuvailee.

– On kyl hiano ja kunnia-asia ol näi kova porukan kans samal biisil ja ai et kui hyvä biisi me tehtiiki, Hesa-äijä sanoo.

– Laulun teksti on hauska tapa viitata menneisyyteen ja mieluisiin muistoihin. Tarkkakorvaiset löytävät kappaleesta viittauksia vanhoihin levytyksiini 7x7 ja Kuusamo. Rytmi sykkii ajan hengessä, Danny puolestaan kuvailee.

– Tämä on ensimmäinen levytys, jolla Danny ja minä olemme yhdessä mukana. Jo se tekee tästä itselleni erityisen kappaleen. Biisi on hieno sekoitus uutta ja retroa, ja tämä single toimii lähtölaskentana myös omiin lähiaikoina tuleviin julkasuihini, Erika paljastaa.