Pub Hovinarri aukeaa syksyyn remontoituna – opiskelijoiden olohuone koki kasvojenkohotuksen

Timo Tolmunen, Aapo Yli-Koivisto ja Henri Hyvärinen ovat osallistuneet Pub Hovinarrin remonttitalkoisiin. Kuva: Joska Värikäs

Haalarikansa on jo palannut kesälomiltaan Rauman katukuvaan ja parhaillaan Satamakadulla Pub Hovinarrissa huhkitaan viimeistelyjä, jotta opiskelijoiden olohuone saataisiin remontin jäljiltä avattua.

– Pientä remonttia ja päivitystä on pyritty tekemään vuosittain, mutta nyt oli hyvä sauma lähteä päivittämään Narria isommin.

Luvassa on uutta valaistusta, esiintymislava ja baaritiskiä, putkia sekä ilmastointia on uusittu, Joska Värikäs kertoo.

Kalliohovi omistaa Narrin kiinteistön, joten he ovat olleet isosti mukana projektissa.

– Putkimiehet ovat tehneet putkia ja sähkärit sähköjä. Me opiskelijat olemme tehneet kaikkea, mitä järkevissä määrin olemme voineet ja osanneet.

Tavoitteena on, että remontti tulisi tällä viikolla valmiiksi ja kunnon avajaisbileitä vietetään näillä näkymin seuraavalla viikolla.

– Tällainen remontti ja paikkojen kunnostus tuo ehdottomasti fiilistä ja meininkiä. Yliopistollakin rempataan parhaillaan, joten Rauman yksikköön kyllä panostetaan, Värikäs sanoo.

Hän haluaa muistuttaa kaupunkilaisia siitä, että Narriin ovat tervetulleita ihan kaikki – vaikka omista opiskelijavuosista olisikin jo vierähtänyt aikaa.

– Tähän markkinointiin meidän on vielä panostettava enemmän. Toki suurin osa asiakkaista on opiskelijoita, mutta säännöllisesti uusia ihmisiä eksyy tutustumaan Narrin mukavaan tunnelmaan, Värikäs sanoo.

Uuden esiintymislavan myötä ainakin koulun omat bändit ovat jo aktivoituneet kyselemään lavavuoroja.

– Lavalle voi kuka vain halukas tulla kokeilemaan ja näyttämään taitojaan.

Pub Hovinarrin tulevista tapahtumista pysyy parhaiten kärryillä Instagramissa ja Facebookissa.