Raskasta joulua -kiertue saapui raskaalla kalustolla Äijänsuolle

Jäähallilla soi tiistaina joulurokki, keskiviikkona hallissa on taas liigakiekon vuoro. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Äijänsuon jäähallin liepeillä oli tiistaina aamupäivällä useampikin iso rekka ja täysi roudaus käynnissä, sillä illalla jäähallissa kajahtaa Raskasta joulua -konserttikiertueen sävelet.

Lukon liigajoukkuekin sai väistyä konsertin tieltä, kun pelaajat vetivät päivällä jäätreenit naapurissa harkkahallissa.

Raskasta joulua -konsertti on kiinnostanut musiikinystäviä mukavasti ennakkoon. Niin sanottuja parhaita paikkoja permannolla oli tiistaina puolen päivän aikoihin vapaana enää kaksin kappalein. Lavaa reunustavilla katsomopaikoilla oli sen sijaan paremmin tilaa.

Liki kolmekymmentä konserttia sisältävä kiertue vierailee seudulla vielä myös Köyliön Lallintalolla juuri ennen joulun pyhiä 22.12.

Äijänsuon jäähalli saa joulukaudella näyttää toimivuutensa ja henkilökunta nopeutensa, sillä kun tänään illalla joulurokki vaimenee vasta illansuussa, koittaa huomenna keskiviikkona jo täysimittainen liigakiekon päivä, kun Lukko saa vieraakseen Jukurit kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Itsenäisyyspäivän aattona pelattavaa ottelua värittää isänmaallinen tunnelma, sillä luvassa on juhlallinen alkuseremonia yhteistyössä Rauman Poikasoittokunnan kanssa. Otteluun on myös kutsuttu Rauman ja lähialueen sotaveteraaneja sekä Porin prikaatin varusmiehiä.

Lisää aiheesta

Raskasta joulua kruunaa Lalliksen syksyn

Raskasta joulua tuo Raumalle Tarja Turusen ja Twisted Sister -solisti Dee Sniderin