Raum-pizzakilpailu: Ranskalaiset kruunaavat La Maffian

Emin (vas.) ja Habib Karaca kertovat, että Damlan Raum-pizzakilpailuun ilmoitettu ”La Maffia” on erityisesti nuorison suosiossa. Kuva: Elina Helkelä

1. Miksi ilmoititte juuri La Maffian kilpailuun?

– La Maffia on legendaarinen pizza Raumalla, josta on olemassa useita versioita. Me keksimme ensimmäisenä laittaa pizzan päälle ranskalaiset perunat. Uskomme, että La Maffiamme on kisassa vahvoilla. Onhan se ollut myydyin pizza onlinessa Raumalla, Emin Karaca Ravintola Damlasta hymyilee.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

– Halusimme luoda oman konseptimme, joka takaa sen, että pizzan syötyään ei takuulla jää nälkäiseksi.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

– Raumalaiset tykkäävät, että pizzassa pitää olla vahvat mausteet. Valkosipulia ja oreganoa pyydetään paljon sekä tulisuutta. Olemme huomanneet, että kaikkein kiireisin pizzasesonki on ennen joulua. Silloin ihmiset tekevät pitkää päivää töissä ja on muita kiireitä, niin ei jakseta tehdä kotona ruokaa. Myös kesällä pizzaa menee enemmän kuin talvella, Habib Karaca toteaa.

4. Miten pizzalistanne elää?

– Olemme kyselleet asiakkailta toiveita ja palautetta pizzalistastamme, ja he ovat olleet oikein tyytyväisiä siihen. Meiltä tilataan esimerkiksi hyvin harvoin fantasia-pizzaa, sillä listaltamme löytyy asiakkaille sopivat tuotteet, Emin Karaca kertoo.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

– Siitä päivästä lähtien, kun La Maffia on ollut listallamme, se on myynyt jatkuvasti todella hyvin. Viikonloppuina sitä myydään kymmenittäin. La Maffia on erityisesti nuorten suosiossa. Pizzassa on aina tuoreet raaka-aineet ja sen päälle tuleva kebab-liha on leikattu optimaalisessa lämpötilassa. Olemme myös kehittäneet La Maffiaan omat talon kastikkeet.

Ravintola Damla

  • Osoite: Syväraumankatu 5
  • Perustettu: 2011
  • Omistaja: Habib Karaca, toiminnassa mukana myös poika Emin Karaca
  • Kilpailupizza: La Maffia

Pääset äänestämään suosikkipizzaasi tästä.

Lisää aiheesta

Tässä ovat Raum-pizzakilpailun ehdokkaat – käy maistelemassa ja äänestä omaa suosikkiasi!