Raum-pizzakilpailu: Antalyan kilpailupizzan nimi viittaa laivanrakennukseen

Antalyan omistaja Mustafa Kara sekä työntekijä Marjaana Korkmaz, joka sai valtuudet kehitellä ravintolan kilpailupizzan.

1. Miksi ilmoititte juuri Holran kilpailuun?

Koska asumme ja toimimme Raumalla, oli itsestään selvää, että halusimme pizzastamme meriaiheisen. Nimi Holra taas tuli siitä, että toimimme Holran kiinteistössä, joka alkujaan oli Hollmingin laivatelakan omistuksessa.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

Koska lähdimme suunnittelemaan pizzaa meriaiheiseksi oli aika selvää, että pääraaka-aineena olisi entisaikojen suolaliha, eli pastrami. Siihen kehitimme vaalean pizzakastikkeen. Sellaista meillä ei ennen ollut valikoimissamme ja sitä saa nykyään vaihtoehtoisesti kaikkiin pizzoihimme. Halusimme pitää pizzamme aika yksinkertaisena, sillä sitähän ruoka oli laivoilla silloin, kun suolaliha oli vielä laivojen miehistön ruokalistoissa.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

22 vuoden kokemuksella voimme kertoa, että makuja on monia. Välillä asiakkaat esittävät mitä erikoisempia toiveita pizzojen suhteen ja koetamme niitä parhaamme mukaan toteuttaa. Toisaalta myös asiakkaiden ikuinen suosikki on yksinkertainen kinkkupizza. Suosituimmat täytteet pizzoissa on ehdottomasti kebabliha, turkinpippurit ja ananas.

4. Miten pizzalistanne elää?

Listaltamme löytyy 21 vakkaripizzaa, jotka ovat alusta asti olleet listallamme. Lisäksi kokeilemme tasaisin ajoin uusia makuyhdistelmiä ja lisäämme niitä listalle. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

Holra on yhdistelmä mitä parhaimpia ja herkullisimpia raaka-aineita. Suussa sulava pastrami, vaalea pizzakastike, makeat kirsikkitomaatit, tuore rucola ja makuhermoja hivelevä marinoitu punasipuli. Tämän kaiken kruunaa sopivasti potkua antavat wasabimaustetut reunat. Tulepa hakemaan meiltä Holra mukaasi ja nauti pizza vaikka meren rannassa. Siinä samalla, kun katselet kauniita maisemia ja syöt Holraa, voin kertoa ettet tule pettymään!

Antalya kebab & Pizzeria

  • Osoite: Valtakatu 4
  • Perustettu: 1998
  • Omistaja: Mustafa Kara
  • Kilpailupizza: Holra

Lisää aiheesta

Raum-pizzakilpailu: Pollo Caesar maistuu kaikenikäisille

Raum-pizzakilpailu: Lapskoussi-pizza toimii kylmänä ja kuumana

Raum-pizzakilpailu: Meripoikkatte eväs ui myös take away -laatikkoon

Raum-pizzakilpailu: Lohiruuhi yllättää maistelijan juustokastikkeella

Raum-pizzakilpailu: Kebab Pizzeria Selinin Franciscana sai nimensä munkeilta

Raum-pizzakilpailu: Silakka päätyi Osteria da Filippon kilpailupizzaan asiakkaan ideasta

Raum-pizzakilpailu: Tota tota nam namin jääkiekkopizzojen suosikki edustaa kilpailussa

Raum-pizzakilpailu: Kenan Special maistuu tamperelaisillekin

Raum-pizzakilpailu: Ranskalaiset kruunaavat La Maffian

Tässä ovat Raum-pizzakilpailun ehdokkaat – käy maistelemassa ja äänestä omaa suosikkiasi!