Raum-pizzakilpailu: Handelsmannissa yhdistyvät metsäiset ja merelliset maut

Kotipizza-ketjulla on ”paikallispizzoja” myös muualla Suomessa.

1. Miksi ilmoititte juuri Handelsmannin kilpailuun?

Halusimme ilmoittaa jonkun täysin uuden pizzan, jollaista ei ole muualla ja joka kuvastasi Raumaa.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

Pyysimme apua Kotipizzan luovalta johtajalta Risto Mikkolalta, ja koska pizzan leipominen on käsityötä, siitä juontaa nimi Handelsmanni.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

Raumalaiset ovat valmiita kokeilemaan uusia makuja. Kyllä kestosuosikkeja ovat kuitenkin Special Opera, Americana ja Quattro Stagioni ja tietenki Perfetta, jonka asiakas voi rakentaa makunsa mukaan.

4. Miten pizzalistanne elää?

Kotipizzallahan on valtakunnallisesti sama pizzalista kaikkialla, joka elää kausiluontoisesti 2–3 kertaa vuodessa. Vaihtuvia pizzoja ovat esimerkiksi Sienimestari, Grillikeisari, Majakka ja Lohilankku. Tuotekehitys toimii koko ajan yhteistyössä yrittäjien kanssa.Paikallisia pizzoja on myös muualla Suomessa, kuten Lapin Lumo Rovaniemellä, Savonlinnan Aaria ja Vaasan Delirum.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

Handelsmanissa on paikallista Kivikylän maustekylkeä, metsäisenä makuna kantarellia, vaihteluna tomaattikastikkeelle on valkosipuliamajoneesia rosmariinilla, raikasta rucolanversoa ja tuulahdus rannikolta tyrnin muodossa. Pizzassa on toimiva sekoitus makuja, joita ei yleensä maistella pizzassa. Kannattaa kokeilla!

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut