1. Miksi ilmoititte juuri Franciscana-pizzan kilpailuun?
– Pizzan nimi on hyvin raumalainen. Se muistuttaa kaupungin historiasta ja fransiskaanimunkeista, joita täällä asui luostarissa jo 1700-luvulla, Kebab Pizzeria Selinin omistaja Haci Sülük hymyilee.
2. Miten kilpailupizzanne syntyi?
– Pizzahan on kotoisin Italiasta, ja sieltä osa noista fransiskaanimunkeistakin varmaan tuli Raumalle.
3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?
– Yleisestihän on tiedossa, että suomalaisten herkkuruokia ovat hernekeitto, karjalanpaisti ja tietenkin pizza. Eivätkä raumalaiset ole tässä mikään poikkeus, pizzat ovat meillä todella suosittuja.
4. Miten pizzalistanne elää?
– Listaa pitää aina välillä uudistaa. Rulla-kebabit, kanaruuat ja hampurilaiset ovat pizzojen ohella kestosuosikkeja. Pizzoja me voimme muokata asiakkaan maun mukaan.
5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!
– Franciscana, joka löytyy listaltamme numerolla 16, on ehdottomasti maistamisen arvoinen pizza!
Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.