Raum-pizzakilpailu: Kebab Pizzeria Selinin Franciscana sai nimensä munkeilta

Kebab Pizzeria Selinin kilpailupizza on Franciscana. Sitä esittelee ravintolan omistaja Haci Sülük. Myös hänen veljensä Habib työskentelee ravintolassa.

1. Miksi ilmoititte juuri Franciscana-pizzan kilpailuun?

– Pizzan nimi on hyvin raumalainen. Se muistuttaa kaupungin historiasta ja fransiskaanimunkeista, joita täällä asui luostarissa jo 1700-luvulla, Kebab Pizzeria Selinin omistaja Haci Sülük hymyilee.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

– Pizzahan on kotoisin Italiasta, ja sieltä osa noista fransiskaanimunkeistakin varmaan tuli Raumalle.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

– Yleisestihän on tiedossa, että suomalaisten herkkuruokia ovat hernekeitto, karjalanpaisti ja tietenkin pizza. Eivätkä raumalaiset ole tässä mikään poikkeus, pizzat ovat meillä todella suosittuja.

4. Miten pizzalistanne elää?

– Listaa pitää aina välillä uudistaa. Rulla-kebabit, kanaruuat ja hampurilaiset ovat pizzojen ohella kestosuosikkeja. Pizzoja me voimme muokata asiakkaan maun mukaan.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

– Franciscana, joka löytyy listaltamme numerolla 16, on ehdottomasti maistamisen arvoinen pizza!

Kebab Pizzeria Selin

  • Osoite: Pyyvahe 1
  • Perustettu: 2006
  • Omistaja: Haci Sülük
  • Kilpailupizza: ”Franciscana”

Lisää aiheesta

Raum-pizzakilpailu: Silakka päätyi Osteria da Filippon kilpailupizzaan asiakkaan ideasta

Raum-pizzakilpailu: Tota tota nam namin jääkiekkopizzojen suosikki edustaa kilpailussa

Raum-pizzakilpailu: Kenan Special maistuu tamperelaisillekin

Raum-pizzakilpailu: Ranskalaiset kruunaavat La Maffian

Tässä ovat Raum-pizzakilpailun ehdokkaat – käy maistelemassa ja äänestä omaa suosikkiasi!