Raum-pizzakilpailu: Lapskoussi-pizza toimii kylmänä ja kuumana

FresCo-ravintoloiden Hjalmari Calsongissa on rukiinen kuori.

1. Miksi ilmoititte juuri Hjalmari Calsongin kilpailuun?

Rauma tarvitsee oman nimikkopizzansa, jonka juuret ovat syvällä raumalaisessa ruokakulttuurissa ja jolla on hyvä tarina.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

Nortamo-Seor toimi haasteen heittäjänä, joten ammattitaitoiset kokkimme yhdistivät raumalaisen lapskoussin ja sisään leivotun pizzan ”calzonen”. Reippaan rukiisen kuoren alta löytyy lapskoussin lisäksi bearnaisea ja parmesaania.Uusi pizza sai nimensä Hj. Nortamon etunimestä ”Hjalmar”, ja ”calzone” taipuu raumalaisittain Calsongiksi. Tuote itsessään muistuttaa erehdyttävästi merimiesten sydvestiä, josta saimme idean mm. pakkausetiketöintiin.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

Hjalmari Calsongit ovat ainakin maistuneet hyvin ja otettu ilolla vastaan. Olemme saaneet jopa paikallisia juomasuosituksia Hjalmarin kylkeen.

4. Miten pizzalistanne elää?

Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

Hjalmari Calsongi sopii hyvin niin pikalounaaksi kuin illanistujaisiin. Tuote toimii hyvin kylmänä ja kuumana.Pizzoja saa Rauman Prisman palvelutiskiltä tai tilaamalla FresCosta. Ne ovatkin sujahtaneet nyt monen raumalaisen noutoruokakassiin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut