Raum-pizzakilpailu: Pollo Caesar maistuu kaikenikäisille

Ravintola Karan omistaja Emre Kara kehottaa maistamaan ravintolansa Raum-pizzakilpailun ehdokasta Pollo Caesaria.

1. Miksi ilmoititte juuri Pollo Caesarin kilpailuun?
Testasimme useita eri vaihtoehtoja. Lämminsavulohta, erilaisia juustoja, avocadoa yms. Kuitenkin tämä Pollo Caesar -pizza valikoitui siksi kisaan, että se maistui myös testiperheenä toimineen perheen lapsille. Eli se on oikein maukas ikään katsomatta!

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?
Pizzassa olevien perusraaka-aineiden lisäksi halusimme siihen jotain twistiä. Koska kyseessä on Raum-pizza, niin jotenkin tuntui luonnolliselta valita kastikkeeksi sellainen, jossa on ainesosana kalaa.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?
Meillä on ollut useammassa kaupungissa pizzeria, ja raumalaiset ovat kyllä erinomaista pizzakansaa! Vaihtoehtoja ainakin löytyy tästä kaupungista. Viikonloput varsinkin ovat monen raumalaisen perheen yhteinen herkutteluhetki.

4. Miten pizzalistanne elää?
Peruslistamme pyrimme pitämään aina samana. Olemme joskus uudistaneet sitä poistamalla jotain, niin asiakkailta on tullut välitöntä palautetta, että miksi juuri heidän lempparinsa on pois. Meillä on muutamia vaihtoehtoja myös listan ulkopuolella, kuten Durum Special, Sisu-pizza ja tämä kilpailussa mukana oleva Pollo Caesar. Olemme juuri uudistamassa listaamme, ja tulossa on useita herkkuvaihtoehtoja lisää.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!
Meidän kilpailupizzamme on herkullinen, maukas ja koko perheen makuun! Jos et vielä ole kokeillut, niin nyt on korkea aika! Maista ja muista!

Ravintola Kara

  • Osoite: Lahdenkatu 5–7
  • Perustettu: 2017
  • Omistaja: Emre Kara
  • Kilpailupizza: Pollo Ceasar