Raum-pizzakilpailu: Tota tota nam namin jääkiekkopizzojen suosikki edustaa kilpailussa

Vedat Akca on ideoinut yhdessä asiakkaiden kanssa Tota tota nam namin laajan pizzalistan täyteyhdistelmät. Kuva: Pekka Lehmuskallio

1. Miksi ilmoititte juuri Lukko B Specialin kilpailuun?

– Meiltä löytyy monille seuroille ja joukkueille sponsorikuvioiden kautta nimikkopizzoja. Kaikille on kehitetty erilaisia makuja. Lukko B Specialia menee meillä kuitenkin kaikista eniten, Tota tota nam nam -pizzerian Vedat Akca kertoo.

2. Miten kilpailupizzanne syntyi?

– Täytekokonaisuuksia ei ole koskaan helppo päättää, mutta kokeilemalla ja maistelemalla ne syntyvät. Kysyin ideoita kavereilta ja asiakkailta. Pizzassa on paljon lihaa, sillä siinä on sekä kanaa että kebabia. Joukossa on myös vähän tulisuutta jalapenon muodossa.

3. Minkälaisia pizzan ystäviä raumalaiset ovat?

– Kaupunkilaiset syövät paljon lihapizzoja; naiset tykkäävät enemmän kanasta ja miehet kebabista. Sen takia Lukko B Specialistakin löytyy näitä molempia.

4. Miten pizza-listanne elää?

– Listalta löytyy paljon pizzoja! Jääkiekkoseuroille ja jalkapalloilijoille löytyy omansa. Joka vuosi tulee kuitenkin pieniä päivityksiä. Jos jotain pizzaa ei juurikaan mene, se poistuu listalta. Kysyn paljon vinkkejä asiakkailta ja palautteiden perusteelle listalle voi tulla myös uusia pizzoja.

5. Vapaa sana. Nyt saa kehua omaa kilpailupizzaa!

– Asiakkaat pitävät pizzasta ja tykkään syödä sitä myös itse. Pizzassa on paljon eri makuja runsaiden täytteiden ansiosta. Toisella puraisulla ulee kanaa ja toisella kebabia; yhdessä niistä tulee nam nam!

Tota tota nam nam

  • Osoite: Vähäkirkkokatu 10
  • Perustettu: 2013
  • Omistaja: Vedat Akca
  • Kilpailupizza: Lukko B Special

Lisää aiheesta

Raum-pizzakilpailu: Ranskalaiset kruunaavat La Maffian

Raum-pizzakilpailu: Kenan Special maistuu tamperelaisillekin

Tässä ovat Raum-pizzakilpailun ehdokkaat – käy maistelemassa ja äänestä omaa suosikkiasi!