Raumalainen Kartsa, 23, nähdään Nelosella Temptation Island -sarjassa

Raumalla opiskeleva Karo nähdään tulevalla TIS-kaudella. Kuvat: Lars Johnson/Nelonen

Tulevan Temptation Island Suomi -kauden sinkut on julkistettu. Miesten joukosta löytyy raumalaisväriä, kun taas naissinkkujen joukossa nähdään porilaisedustusta.

23-vuotias Karo eli Kartsa on kotoin Joensuusta, mutta hän opiskelee tällä hetkellä Raumalla merenkulun insinööriksi. Kartsa kertoo olevansa aina menossa, eikä hänen seurassaan tylsiä hetkiä nähdä.

Nuoren miehen harrastuksiin kuuluvat lumilautailu ja matkustelu. Välillä villiäkin sinkkuelämää viettänyt mies on viihtynyt sinkkuna jo pitkään.

Poria sarjassa edustaa 20-vuotias Emma.

Naissinkkujen puolella katsojat pääsevät seuraamaan puolestaan porilaisen Emman tosi-tv-seikkailua. 20-vuotias nuori nainen on viettänyt sinkkuelämää viimeiset kaksi vuotta, eikä hän nauti koti-illoista.

Emma työskentelee porilaisessa ravintolassa tarjoilijana ja viihtyy myös tiskin takana baarimikon hommissa. Vaikka Emma lupaa pitää huolen siitä, että kaikilla on saarella mukavaa, tarjoutuu hän myös juttuseuraksi, jos varatut kaipaavat vakavampia keskusteluja tai lohduttajaa.

– Olen uhka varatuille, sillä osaan puhua ihmiset ympäri helposti ja saan heidät kokeilemaan kaikkea hauskaa ja vähän hölmöäkin, Emma kertoo Nelosen tiedotteessa.

Yksi tulevan TIS-kauden erikoisuuksista on se, että aiemmalla kaudella pariskuntana esiintyneet, mutta sittemmin eronneet Pauliina ja Joonas tekevät sarjaan paluun – tällä kertaa sinkkujen roolissa.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella keskiviikkona 13.3. kello 21.