Raumalaisen futsalin tulevaisuus on avoinna – pelaajavalmentaja puhui suunsa puhtaaksi: "Se on ainakin varma, että valmennushommia en jatka, siinä on yhdelle miehelle liikaa"

Aleksi Kuusenmäen (vas.) maajoukkuepesti oli yksi FC Rauman futsalkauden kohokohtia. Pelaajavalmentajana toiminut Jere Kyrkkö aikoo jatkossa olla vain pelaaja. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

FC Rauman kausi miesten Futsal-Ykkösessä päättyi viikonloppuna. Vihdoin, huokaisee pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö. Titteliin voisi lisätä välillä myös joukkueenjohtajan, huoltajan tai varainkerääjän. Mutta ei enää ensi kaudella.

Lisää aiheesta

Jere Kyrkön piti keskittyä pelaamiseen, mutta hänestä tulikin valmentaja ja puuhamies - "Ei mitään järkeä ilman suihkukonetta"

Vain tilaajille Futsal-Ykkönen on yksi sarjoista, jossa saa pelata, mutta 0–7 hävinnyttä FC Raumaa se ei Kosovaa vastaan kiinnostanut – "Aikamoinen perseennäyttö omalle maalivahdille"

Vain tilaajille FC Rauman kuviot lensivät heti roskikseen sarjakärjen käsittelyssä: "Kävi mielessä, pitääkö joku potkuvalmentaja palkata"

Vain tilaajille Rauman salipalloylpeyden peli sujui kuin rasvattu, mutta peliväline kävi maalipaikoissa välillä liiankin liukkaaksi – liigalaina Jussi Rasva osui Espoossa kahdesti

Vain tilaajille FC Raumalle maukas viimeisen minuutin voittomaali Oulussa – pelaajavalmentaja luottaa pelien turvallisuuteen tyhjien katsomoiden edessä: "Meillä ei ole onneksi sama ongelma kuin jääkiekossa"

Vain tilaajille Intohimo hitsasi uuteen maahan – portugalilainen Fabio Rodrigues haluaa nousta FC Rauman kanssa liigaan, mutta tärkeämpää on pelata rakasta lajia niin kauan kuin jalat kantavat

Vain tilaajille FC Rauma aloitti futsalkauden makealla viimeisen minuutin vierasvoitolla - pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö viimeisteli hattutempun