Raumalla avautui uusi liike karvaisille kamuille

Katri Ala-Ojalan Karvakamu-lemmikkitarvikeliikkeen valikoimassa on ruokien lisäksi mm. turkinhoitotuotteita, koiranpetejä, ruoka-astioita, leluja ja nameja.

Raumalaisen Katri Ala-Ojalan Karvakamu-lemmikkitarvikeliike vietti lauantaina avajaispäiväänsä.

Osoitteessa Kauppakatu 11 sijaitseva pikkuputiikki myy laadukkaita ruokia ja tarvikkeita kissoille ja koirille.

– Minulta on kysytty myös esimerkiksi jyrsijöiden ja matelijoiden ruokia, mutta vielä toistaiseksi olen pitäytynyt näissä koiran- ja kissanruuissa. Katsotaan sitten jatkossa, otanko muiden eläinten ruokia myyntiin, Ala-Ojala aprikoi.

Karvakamun valikoimissa on kuivamuonaa Ranskasta ja purkkiruokaa Saksasta. Lisäksi liikkeen tarjontaan ovat tulossa kotimaiset raakaruuat.

Monet nykyajan lemmikinomistajat ovat Ala-Ojalan mukaan hyvinkin tarkkoja siitä, mitä lemmikilleen syöttävät.
Toiset taas saattavat ostaa kissalleen tai koiralleen lähes mitä tahansa.

– Siinä vaiheessa, kun lemmikki allergisoituu jollekin ruoka-aineelle tai sairastuu muuten, ryhdytään tarkemmin selvittämään eläimen ravinnon koostumusta.
Karvakamun myyntihyllyssä onkin tuotteita myös erikoisruokavaliota vaativille lemmikeille.

Ruokatuotteiden lisäksi uudessa liikkeessä on myynnissä koiranpetejä, taluttimia ja pantoja, leluja, turkinhoitotarvikkeita, makupaloja ja ruoka-astioita.

– Kasvatan tuotevalikoimaa pikkuhiljaa. Muiden muassa koiranvaatteita on tarkoitus ryhtyä myymään. Ompelen itsekin vaatteita koirille tilauksesta.

Katri Ala-Ojala omistaa kaksi villakoiraa, joiden trimmauksen hän hoitaa itse.
Hän aikoo kouluttautua myös muiden rotujen trimmaajaksi, sillä Raumalla on hänen mukaansa sillä alalla melko niukasti osaajia.

Katri Ala-Ojala kertoo aloittavansa yrittäjätaipaleensa toiveikkaana.

– Olen nähnyt yrittäjän elämää läheltä, joten tiedän, että töitä pitää tehdä, jotta saa laskut maksettua. Asiakkaat ovat onneksi jo mukavasti löytäneet liikkeeseeni, Ala-Ojala toteaa ja vinkkaa, että 20 prosentin avajaistarjous kaikista tuotteista on vielä voimassa.

Liike-elämässä tapahtuu -juttusarjassa kerromme yritysten kuulumisia Rauman seudulta.