Rauman Naisvoimistelijoiden syksy alkaa ”lähes” normaalisti

Rauman Naisvoimistelijat liikuttaa kaiken ikäisiä raumalaisia. Esimerkiksi Tenavien temppuilu on 2–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen jumppahetki. Kuva: Roosa Sunila

Rauman Naisvoimistelijoiden syyskausi alkaa aikuisten jumppien sekä lasten ja nuorten harrasteryhmien osalta viikolla 37.

Varaslähtö alkavaan kauteen otetaan kuitenkin jo sunnuntaina 6. syyskuuta Raumanmeren koululla Jumppastartin merkeissä. Silloin on mahdollisuus tutustua maksutta aikuisten jumppatarjontaan.

Tapahtumasta löytyy tarkempi aikataulu seuran nettisivuilta, ja sieltä löytyvät myös kaikkien jumppien ja ryhmien aikataulut.

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin alkaa maanantaina 31.8. Kaikki ilmoittautumiset tehdään sähköisesti.

Rauman Naisvoimistelijoiden tiedottajan Marja Mäntysen mukaan syksyn jumppakausi voi alkaa ”lähes” normaalisti.

– Turvallisen harrastamisen takaamiseksi noudatamme Voimisteluliiton ohjeistuksia, joissa on otettu huomioon Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, valtioneuvoston sekä Olympiakomitean suositukset. Toivomme toimintaamme osallistuvien tietysti noudattavan ohjeita, jotka löytyvät kotisivuiltamme. Vastuullisuus on tärkeää kaikin puolin, Mäntynen muistuttaa.

Seura on hinnoitellut toimintansa maksut erikseen syys- ja kevätkausille. Koko vuoden jumppakorttia ei siis ole nyt myynnissä. Aikuisten syyskauden jumppakortin hinta on 60 euroa.

– Nyt syyskaudella on mahdollisuus hankkia myös kertamaksulipukkeita, joita myymme vain toimistoltamme välttääksemme tunneilla käteisen maksun käsittelyä.

Mäntysen mukaan Naisvoimistelijoiden jumppatarjonta on pysynyt suunnilleen ennallaan. Seura liikuttaa raumalaisia viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin eri puolilla kaupunkia.

– Extrana on sunnuntain Toiminnallinen treeni, joka pidetään syyskuusta alkaen ulkona niin kauan kuin säät sallivat. Laura Sinikallaksen ohjaamat treenitunnit pidetään Lähdepellon kuntoportailla sunnuntaisin kello 17.30–18.30.


Lisätiedot RNV:n kauden 2020–2021 toiminnasta sekä lukujärjestykset löytyvät netistä: raumannaisvoimistelijat.fi