Ruukinpuiston venetsialaisten valotaide-elämys "näkyy hyvällä säällä Raumalle asti"

Mikko Kiviharjun valotaidetta Kangasalla viime uutena vuotena.

Kauttuan Ruukinpuiston ympäristössä vietetään ensi lauantaina 28.8. Ruukinpuiston Venetsialaisia, jonka tähtinä esiintyvät Suvi Teräsniska, Mamba ja Pelle Miljoona.

Tapahtumaa järjestävä Eura Eventsin Tomi Virén paljastaa, että juhlakansaa hemmotellaan myös ennennäkemättömällä valotaide-elämyksellä, joka muuntuu tapahtumapäivän ja -illan aikana.

– Venetsialaisethan ovat valon juhla, joten raumalaisen Mikko Kiviharjun valotaide sopii tapahtumaan täydellisesti. Se on mukava lisäys juhlaan, kuin yksi iso ”artisti”. Yleisölle on siis luvassa oikea elämysherkku!

Virén kertoo taiteilijan valonheittimien kajon näkyvän Euran keskustassa asti sekä ihannessäällä mahdollisesti jopa Raumalla.

Venetsialaisjuhlan lipunmyynti on ollut kesän ajan tasaista. Virénin mukaan suurin työ järjestäjille onkin ollut vakuutella sitä, että tapahtuma todellakin järjestetään.

– Ihmiset kyllä uskaltavat tulla tällaiseen avoimessa ja väljässä tilassa tapahtuvaan juhlaan, mutta moni ei halua ostaa lippuja ennakkoon, koska he pelkäävät, että tapahtuma perutaan. Näin ei kuitenkaan ole meidän kohdallamme. Olemme yhteistyössä viranomaisten kanssa varmistaneet sen, että kaikki tapahtuu niin koronaturvallisesti kuin mahdollista, Virén lupaa.

Kauttuan Ruukinpuiston Venetsialaiset la 28.8. (Sepäntie 4, Kauttua). Portit auki klo 17. Liput alk. 39,90 e, ennakkomyyntipiste K-Market Viso, Eura, www.ticketmaster.fi/euraevents

Juttua korjattu klo 21: Portit auki klo 17