Satakunnan parhaat futarit Raumalta

Palloliiton Satakunnan piiri palkitsi vuoden parhaat ja ansioituneimmat. Miesten kultakengän sai pelaajauransa lopettanut Pallo-Iirojen kapteeni Kimmo Hörkkö oli joukkueensa arvokkain pelaaja. Naisten kultakengän pokkasi NiceFutiksen maalivahti Siiri Välimaa. Hän siirtyi porilaiseen liigajoukkueeseen Pallo-Iiroista.

Välimaa kävi kauden jälkeen Tukholmassa Djurgårdenin testissä, mutta jää vielä kaudeksi Poriin.

– Sen jälkeen seura putosi kuitenkin divariin ja meni aika sekasortoiseen tilanteeseen, Välimaa kertoi Länsi-Suomelle.

Raumalaisista palkittiin myös Kaikki pelaa -ohjaajat Kalle Lehtonen (FC Rauma) ja Jarmo Lavanto (P-Iirot), vuoden erotuomari Vesa Hätilä, vuoden avustava erotuomari Hannu Solin sekä tuomaritulokkaat Saku Peltonen ja Sofia Stenroos.

Raumalais-uimareille 18 finaalipaikkaa

Raumalaiset ottivat lyhyen radan ikäkausimestaruusuinneissa yhteensä 18 finaalipaikkaa. Loppukilpailut uidaan joulukuun alussa Lappeenrannassa.

15-vuotiaiden poikien 200 metrin perhosuinnissa kärkipaikalta finaaliin starttaa Emil Martikainen ja toiselta sijalta Eemil Varho. Martikaisen uima aika 2.13,03 oli samalla uusi Rauman Uimaseuran seuraennätys. Parhaimmalla ajalla Martikainen starttaa myös 400 metrin sekauinnissa.

Loppukilpailupaikkoja uivat myös Ella-Noora Haanpää , jonka paras sijoitus oli kolmas 800 metrin vapaauinnissa ja Joona Haanpää, joka sijoittui neljänneksi 100 metrin vapaauinnissa ja 200 metrin selkäuinnissa.