Savilan kulmalle avautui uusi ravintola – Nurkk trahtöör keskittyy iltaruokailijoiden palvelemiseen

Nurkk trahtöörin puolelle on haettu kattavalla pintaremontilla iltaravintolan ilmettä. Kuva: Juha Sinisalo

Eräänä maanantaina ravintola Savilan seinään jysäytettiin remontin alulle pannut reikä, ja nyt naapuritiloissa toimii kokonaan uusi seurusteluravintola Nurkk trahtöör.

– Kun Iloinen Ihmemaa poistui naapuristamme, aloimme heti suunnitella toiminnan laajentamista, yrittäjä ja keittiömestari Maija Sinervaara-Kaskinen kertoo.

Toiminnan jako on tehty selväksi: kun ravintola Savila täst edes sulkee ovensa kello 17, tällä kellonlyömällä aukeaa seinänaapurissa Nurkk trahtöör, joka keskittyy siis ainoastaan iltaruokailijoiden palvelemiseen.

– Mikäli ryhmät haluavat varata käyttöönsä tiloja vielä viiden jälkeen Savilan puolelta, se toki edelleen onnistuu, Sinervaara-Kaskinen tarkentaa.

Rento on sana, joka nousee useaan otteeseen esille yrittäjän puheessa.

– Ihan vaan lasillisellekin sopii tulla istumaan tai sitten voi syödä pidemmän kaavan mukaan aina alkupaloista lähtien, Sinervaara-Kaskinen kertoo.

Listalta löytyy muun muassa liekitettyä pippuripihviä, grillattua siikaa, burgereita, juustotarjotin sekä suklaafondant.

Iltaravintolan tiloihin mahtuu kaikkiaan 60 asiakasta. Osalle alakerran tilat voivat olla entuudestaan tuttuja, sillä jo ravintola Savilan aikaan siellä järjestettiin jazz- ja blues-iltoja.

Nurkk trahtöörin puolelle on haettu kattavalla pintaremontilla iltaravintolan ilmettä. Kattoon on asennettu tummia parruja, seiniltä löytyy tummanvihreän sekä harmaan sävyjä, ja tunnelmaa luovat myös valaisinratkaisut.

– Uusi ravintola on auki maanantaista lauantaihin. Kuuntelemme aluksi herkällä korvalla palautetta sekä aukioloajoista että menusta ja niitä voidaan muokata asiakkaiden toiveiden suuntaan, Sinervaara-Kaskinen sanoo.