Sieravuorella satsataan kesään

Maj Karma eli Janne Savolainen (vas.), Kimmo Kurittu, Herra Ylppö ja Häiriö Piirinen soittavat Sieravuorella tulevana lauantaina. Kyseessä on yhtyeen kesäkiertueen toinen keikka. Ensimmäinen keikka Turussa oli loppuunmyyty. Kuva: Marek Sabogal

Euran Sieravuori panostaa jälleen täysillä kesään, ja tulevana perjantaina Sieravuorella on ensimmäinen iso ponnistus kesäkansan riemuksi.

– Meidän tavoitteemme on tuoda jokaiseksi viikonlopuksi erilaista tarjontaa. Musiikin lisäksi meillä on liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä kalastustapahtumia, lomakeskuksen toimitusjohtaja Jari Laakso Sieravuorelta kertoo.

Ranta-aktiviteetit, kuten suppailu ja vesijetit ovat tärkeässä osassa Sieravuoren kesää.

– Sup-lautailun Eurotour pysähtyy myös meillä kilpailuineen.

Elokuun alussa Sieravuoressa on tarjolla elektronisen urheilun viikonloppu.

Tulevana perjantaina saavat kasarimusiikin ystävät tuhdin annoksen, kun saksalainen Bad Boys Blue ja Modern Talkingilta hämmästyttävän paljon näyttävä ja kuulostava Modern Talking Reloaded tulevat Euraan vierailulle.

Myöskin Saksasta tuleva Modern Talking Reloaded on perustettu vuonna 1999, ja sen laulajat Michael Beurich ja Andre Brand kiertävät ympäri maapalloa alkuperäiskaksikko Dieter Bohlen ja Thomas Andersin lauluja esittäen.

Saksalainen Modern Talking oli Suomessa 80-luvulla yksi suosituimpia syntikkapopbändejä. Yhtye oli myös erittäin suosittu Itä-Euroopassa, ja se oli ensimmäisiä länsimaalaisia yhtyeitä, jotka esiintyivät Itä-Berliinissä ja Moskovassa kylmän sodan aikana.

Lauantaina Sieravuorella on tarjolla jotain aivan muuta, kun Harjavallasta maanmaineeseen ponnistanut Maj Karma nousee kesäkansan eteen.

Vajaa kuukausi sitten ilmestynyt uusi Maj Karma -albumi 101 tapaa olla vapaa on saanut kriitikoilta ylistäviä arvioita, ja Karma-fanitkin ovat ottaneet tauolta palanneen riemulla vastaan.

Viime perjantaina Maj Karma aloitti kesäkiertueen ja myi Turun Gong-klubin nopeasti loppuun.

Aikaisemmin lauantaina Sieravuorella järjestetään myös monipuolinen Hyvän olon Sieravuori -liikuntapäivä, jolloin voi muun muassa joogata, jumpata ja suppailla.

Lue täältä lisää Sieravuoren kesästä ja syksystä.