Sparkling Night säihkyy ensi kuussa uudessa tilassa Raumalla

Sparkling Nightin taustavoimilla on loppukiri menossa. Liput saadaan myyntiin huomenna torstaina ja viimeiset kymmenen päivää ennen h-hetkeä näytöstä rakennetaan päivittäin. Kuva: Riina Kaski

Järjestyksessään 13. Sparkling Night -muotigaala lähestyy Raumalla. Purettavan Tarvontorin sijaan tällä kertaa näytös rakennetaan lokakuussa Kairakadulle, entisiin Iskun tiloihin.

– Etsimme vapaata tilaa läheltä keskustaa. Tämä tila varmistui ja lyötiin lukkoon viime viikolla, kertoo Westlookin yrittäjä Manu Aadeli.

Tapahtuma pidetään lauantaina 5. lokakuuta kello 19.

Paikan lisäksi uutta on se, että järjestäjiä on tällä kertaa kymmenen sijaan yksitoista. Tuorein tulokas on Heidi Ahlbom, joka suunnittelee ja valmistaa naisten ja lasten vaatteita yrityksessään Heidi A. Design.

Maanantaina suurin osa taustavoimista oli tutustumassa tilaan, jotta mittausten jälkeen pystytään päättämään, paljonko lippuja tulee myyntiin.

– Tarvontorilla esimerkiksi narikka ja afterparty järjestettiin omassa tilassaan, mutta täällä kaikki tulee samaan tilaan. Pitää mitata tarkkaan, jotta emme ylibuukkaa tätä, sanoo Café Salin myyntipäällikkö Linda Sallmén.

Tavoitteena on yltää noin 500 lippuun, vaikka neliömäärä on Tarvontoria pienempi. Viime vuoden onnistunut kokeilu premium-lipuista on saamassa jatkoa.

Liput saadaan myyntiin torstaina 5.9., Aadeli paljastaa. Järjestäjät odottavat, että liput myydään tälläkin kertaa yhdessä päivässä loppuun.

Tiimiläiset aikovat päivittää sosiaalista mediaa entistä ahkerammin, joten kannattaa seurata tapahtuman verkkosivuja, Facebook-sivuja ja Instagram-tiliä.

Uudessa tilassa hyödynnetään valmiita käytäviä, joita pitkin mallit astelevat.

Valmiiden catwalkien lisäksi erilainen pohjaratkaisu tuo muitakin mahdollisuuksia.

– Emme mene tällä kertaa samalla kaavalla, vaan haemme uutta ilmettä näytökselle. Luvassa on modernimpaa, tämän päivän näytöstä, Aadeli ja Sallmén luonnehtivat.

Rauman yrittäjien yhteisponnistus on järjestäjien mukaan tänä vuonna Suomen suurin muotinäytös, koska Helsingissä ei pidetä Glorian muotinäytöstä.

Malleja näytöksessä on noin sata, joista monet ovat olleet mukana useita kertoja. Mukana on lapsiakin.

Edellä lueteltujen yritysten lisäksi Sparkling Nightin järjestäjiin kuuluvat Candida, Kauppahuone Riveri, Cameo Boutique, Koti-Vakka, Alusasuliike Helmi, Silmäoptikot Palmu, Salon Fiin ja Popo Shoes.

Lisää aiheesta

Rauman Sparkling Night säihkyi taas lokakuun yössä

Sparkling Night sai raumalaiset hymyilemään

Sparkling nightin mallit odottavat jo lauantaita: "Sitten tulee taputus olalle – ja off you go!"

Loppuunmyyty Sparkling night sai lippuhuijarit liikkeelle

Sparkling nightin liput myytiin loppuun ennätysnopeasti

Ellen, puolitoista vuotta, oli varastaa koko show’n 11:nnen kerran järjestetyssä Sparkling Nightissa