Street-kulttuuria Raumallakin – shuffle dance -ryhmä aloitti koulujen pihoilta

Jalkatyöskentely on shuffle-tanssissa keskiössä, ja aivonystyröitäkin varsinkin aluksi haastetaan. Anne-Mari Ignatius aloitti eilen kansalaisopiston kevätlukukauden shuffle dance -kurssien ohjaamisen uimahallin salissa. Ignatiuksella on aiempaa kokemusta muun muassa pari- ja latino-tansseista sekä jazz-tanssista ja hiphopista. Hän on ohjannut tanssipohjaisia ryhmäliikuntatunteja niin Rauman kansalaisopiston kursseilla kuin opiskeluaikanaan Helsingissä yksityisten tanssikoulujenkin palkkalistoilla.
Jalkatyöskentely on shuffle-tanssissa keskiössä, ja aivonystyröitäkin varsinkin aluksi haastetaan. Anne-Mari Ignatius aloitti eilen kansalaisopiston kevätlukukauden shuffle dance -kurssien ohjaamisen uimahallin salissa. Ignatiuksella on aiempaa kokemusta muun muassa pari- ja latino-tansseista sekä jazz-tanssista ja hiphopista. Hän on ohjannut tanssipohjaisia ryhmäliikuntatunteja niin Rauman kansalaisopiston kursseilla kuin opiskeluaikanaan Helsingissä yksityisten tanssikoulujenkin palkkalistoilla. Kuva: Krista Koski

Kaikki alkoi eräänä myöhäisiltana kesällä 2021, kun Anne-Mari Ignatius oli laittanut lapset nukkumaan ja mies oli poissa kotoa. Ignatius selaili sängyssään Instagramia ennen nukahtamista. Vastaan tuli kiinnostava shuffle dance -video.