Talven riemuja Lähdepellolla – katso kuvat!

Veljekset Nooa ja Peetu Hannukainen olivat tulleet Uotilasta äitinsä kanssa Lähdepellolle pulkkamäkeen. Peetu oli saanut lumiliukurin jo viime vuonna, ja siksi joulupukille oli tänä vuonna pitänyt vinkata, että Nooakin tarvitsisi oman. Nyt molemmat pojat pääsivät samaan aikaan laskemaan Lähdepellon mäkeä. Kuvat: Juha Sinisalo

Joululomansa viimeisiä päiviä viettäville raumalaisille on tiedossa loppuviikolla kipakkaa pakkasta, minkä ansiosta tiistaina satanut lumi jää maahan.

Mikael ja Saksasta Raumalla vierailulla oleva Zarah laskivat mäkeä niin hurjaa vauhtia, että Zaran pipokin valahti kasvoille.

Idän ja koillisen välille kääntyvä tuuli tuo tullessaan hyytävää säätä. Sää on kuitenkin poutainen, ja torstaina ja perjantaina aurinkokin saattaa näyttäytyä.

Lähdepellolla talvesta voi nauttia monin eri tavoin. 

Eino ja Risto Salmi olivat saaneet joululahjaksi uudet jääkiekkomailat ja kiekot, joten niitä piti tulla heti testaamaan. Lähdepellon jää oli heidän mukaansa hyvässä kunnossa. Jalkapalloa Pallo-Iiroissa pelaavat veljekset kertoivat viihtyvänsä myös jääkiekon parissa, mutta jalkapallo on kuitenkin heidän ykköslajinsa.
Hiihtoa harrastava Tomas Heinonen oli lähtenyt tarkastamaan Lähdepellon latujen kuntoa karkeakarvaisen kettuterrierinsä Magnuksen kanssa. Vesisateen ja lämpöasteiden heikentämät ladut olivat vasta sataneen lumen myötä taas paremmassa kunnossa. Tomas kertoi käyvänsä yleensä kolmisen kertaa viikossa hiihtämässä. Vajaa yksivuotias energiapakkaus, Magnus, otti tuntumaa ensimmäistä kertaa polkupyörän vieressä juoksemiseen, ja hyvin näytti sujuvan.