Tappioputkeen suistunut Fera katsoo, heruisiko perjantain paikallistaistosta irtopisteitä - lehteen pujahti ottelulle virheellinen alkamisaika

Viime kaudella Meea Lehtinen (oik.) pelasi Satakunnan paikallisotteluita vielä Porin Pesäkarhujen paidassa. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Feran pirteä alkukausi naisten Superpesiksessä on taittunut neljän ottelun tappioputkeksi.

Fera on hävinnyt viimeisen kahden viikon sisään sarjan kärkiporukoista Jyväskylän Kirittärille ja Lapuan Virkiälle.

Vieraspeliviikon päätteeksi tappiot tulivat myös samoista sijoista pelaaville Kempeleen Kirille ja Oulun Lipottarille.

– Selväähän se on, että tästä opitaan ja noustaan. Meillä on nuori joukkue ja moni pelaajista pelaa ensimmäisiä pääsarjatason kausiaan, Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala valaa uskoa.

Vastus ei juuri helpotu perjantaina, kun sarjan suurimpiin ennakkosuosikkeihin kuuluva Porin Pesäkarhut vierailee Otanlahdessa.

Siinä missä Fera on voittanut kymmenestä ottelustaan kolme, Pesäkarhuilla on tilillään yhdeksästä pelistä seitsemän voittoa.

Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, perjantain paikallispeli ei ole Feralle viikon tärkein matsi. Se kunnia kuuluu sunnuntain kotiottelulle Lappajärven Veikkoja vastaan.

– Lappajärvi on yksi meidän päävastustajistamme. Siitä on pakko ottaa kolme pistettä. Porilta otetaan sitten kaikki irtopisteet mitä heruu, Porista Raumalle täksi kaudeksi siirtynyt Meea Lehtinen linjaa.

Keskiviikona ilmestyneessä Raumalaisessa oli perjantain Fera-Pesäkarhut-ottelulle virheellinen alkamisaika. Ottelu käynnistyy Otanlahden pesäpallostadionilla kello 18.