Tifosin Sikajuhlat kruunaavat kesän – musiikki-iltaa tähdittää junttidiskon kuningas Frederik

Vuosikymmeniä suomalaisia viihdyttänyt Frederik esiintyy Rauman Sikajuhlilla. Kuva: Magnumlive kuvapankki

Kesä alkaa kääntyä lopuilleen, mutta Rauman Lukon ja Karjurockin organisaatiot eivät halua vielä päästää irti kesäisestä juhlatunnelmasta.

– Tässä kohtaa varmasti jo noin 99 prosenttia kesän festareista on vietetty. Haluamme kutsua ihmiset vielä kertaalleen isosti koolle sadonkorjuuteemaisten Sikajuhlien merkeissä, Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf kertoo.

– On ollut hauska lyödä hynttyyt yhteen Karjurockin organisaation kanssa. Uudenlaisesta yhteistyöstä saa aina uutta virtaa ja samalla voi oppia myös uusia toimintatapoja, Eklöf jatkaa.

Karju on tour eli Sikajuhlat rantautuu Tifosin kattoterassille tulevana lauantaina. K18-tapahtuman musiikillisesta annista vastaavat Frederik, Tauski ja Eini. Tapahtuman ovet aukeavat kello 18 ja tapahtuma päättyy keskiyöllä.

– Totta kai esiintyjät määrittelevät hyvin pitkälle tapahtuman kohderyhmän. Paikalle ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset, mutta esiintyjäkattaus kiinnostaa varmasti eniten 30–50-vuotiaita, Eklöf sanoo.

Illan teemana on syödä hyvin, nauttia illan esiintyjistä ja hyvästä seurasta. Ruuaksi on tarjolla teeman mukaan Kivikylän sikaa lisukkeineen ja myynnissä on normaalilippujen lisäksi myös VIP-illalliskortteja.

Kyseessä on toinen kerta kesän aikana, kun ravintola Tifosi hyödyntää aluehallintoviraston sille myöntämää kattoterassin laajentamisoikeutta. Laajempi terassialue oli käytössä jo Mustan pitsin yönä ja nyt alue laajenee elokuisia Sikajuhlia varten.

Normaalista 135 asiakaspaikasta terassin kokoa on luvan myötä mahdollista kasvattaa 3 000 paikkaan.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteissä. Muut ennakkomyyntipisteet: Rauman Lukon toimisto, ravintola Tifosi ja Neste Kiikola.

Sikajuhlat Tifosin kattoterassilla lauantaina klo 18 alkaen.