Tulossa kaikkien aikojen Superpikkujoulut – lipunmyynti tulee ylittämään 3 000 henkeä

Superpikkujoulujen tämän vuoden ennakkolipunmyynti on ollut jo vilkkaampaa kuin viime vuoden kokonaislipunmyynti yhteensä. Arkistokuva: Jere Grönberg

Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf on saanut seurata viime aikoina tyytyväisenä ensi viikolla järjestettävien Superpikkujoulujen lipunmyyntiä.

– Luvassa on kaikkien aikojen Superpikkujoulut, sillä nyt on myyty jo ennakkoon saman verran lippuja kuin viimeksi meni kaiken kaikkiaan kaupaksi, Eklöf kertoo.

Lipunmyynti tulee tänä vuonna ylittämään 3 000 henkeä – hyvällä lykyllä pikkujouluilevien määrä voi Eklöfin mukaan lähennellä jopa 3 500 henkeä.

Kiinnostuksen taustalla on kaksi erityisen kovaa nimeä samaan iltaan: JVG ja Apulanta ovat takuuvarmoja live-esiintyjiä. Superpikkujoulujen esiintyjäkolmikon täydentää ja oman retrosäväyksensä joukkoon tuo puolestaan Eini.

– JVG ja Apulanta saatiin varmistettua Superpikkujouluihin viime maaliskuun tietämillä. Oli huikeaa, että molemmille artisteille sopi sama päivä ja saamme heidät Raumalle, Eklöf sanoo.

Välillä artisteja on buukattu Lukon musiikkitapahtumiin puolitoista vuottakin ennen h-hetkeä, mutta nyt vakiintunut on noin puolen vuoden ennakkoaika. Parhaillaan buukataan siis jo artisteja Rauma Rockiin.

– Meillä on hyvät välit Apulannan suuntaan ja kun varmistui vielä, että JVG lähtee syksyllä Puita uuniin -kiertueelle, palaset lähtivät Superpikkujouluissa loksahtelemaan kohdilleen.

Superpikkujouluja juhlitaan ensi viikon perjantaina musiikin parissa kello 20 alkaen (ovet 17.30).

– Illan aikana on tarjolla musiikkia moneen makuun. Osa varttuneemmasta väestä voi nauttia kaikista eniten ruokailusta ja ihmisten tapaamisista pikkujoulutunnelmissa, kun taas nuoret räpin ystävät voivat ostaa lipun vasta tapahtumaillan aikana JVG:tä silmällä pitäen, Eklöf puntaroi.

Kauempaakin Rauman pikkujoulutunnelmiin pääsee. Bussit lähtevät Superpikkujouluihin kolmesta suunnasta: Porista, Uudestakaupungista ja Huittisista.

Superpikkujoulut perjantaina 15.11. Kivikylän Areenalla.

Lisää aiheesta

Kylmästä lämpimään – katso ohjeet kuuteen talviseen glögidrinkkiin