Tyyne Puustisen murhaaja selviää Salattujen elämien juhlavuonna – kerro oma Salkkarit-muistosi!

Ismo Laitela (kesk.) on ollut mukana sarjan alusta asti poistumatta kertaakaan, vaikka varsinaisesti hänen ensiesiintymisensä tapahtuikin vasta sarjan toisessa jaksossa, joka esitettiin 26. tammikuuta 1999. Kuva: MTV3

Katsojien kestosuosikki Salatut elämät täyttää tammikuun lopulla 20 vuotta.

Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin 25. tammikuuta 1999. Tässä jaksossa Taalasmaat olivat kutsuneet Pihlajakadulle poliisin, sillä talon vanha rouva Tyyne Puustinen ei avannut ovea. Puustinen löydettiinkin pian asunnostaan kuolleena.

Puustisen murhaaja selviää sarjan 3500. jaksossa, joka esitetään MTV3-kanavalla torstaina 31. tammikuuta.

Alun perin sarjaa suunniteltiin tehtävän vain 540 jaksoa alkuvuoteen 2002 asti, mutta sopimusta on jatkettu sen jälkeen useita kertoja. Kesäkuussa 2017 julkistettiin tieto, että Salatut elämät jatkuu vielä ainakin kevään 2023 loppuun asti.

Tuhansiin ja taas tuhansiin kuvattuihin jaksoihin on mahtunut kulisseissa monia hauskoja sattumuksia. Salattujen elämien viralliselta Youtube-kanavalta löytyy esimerkiksi useita pilalle menneitä kohtauksia.

Raumalaisen toimitus tietää, että paikallisillakin sohvilla riittää Salattujen elämien faneja. Osa on voinut olla sarjan matkassa mukana ihan alusta alkaen.

Mikä on sinun ikimuistoisin Salkkarit-muistosi? Kuka nykyisistä näyttelijöistä on suosikkisi tai kaipaatko mahdollisesti jotain sarjasta jo poistunutta hahmoa? Koostamme Salkkarit-muisteloista jutun Salattujen elämien juhlavuoden kunniaksi.