UMK-kilpailija Portion Boys tulee Lallikselle

Lallikselle maaliskuussa tuleva Portion Boys on UMK-ehdokkaana.

Bileyhtye Portion Boys on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa kamppailemassa Suomen edustajan paikasta kevään Euroviisuissa. 

Yhtyeen kilpailukappale on nimeltään Samaa taivasta katsotaan, ja se julkaistaan perjantaina 20. tammikuuta. 

– Voidaan paljastaa sen verran, että biisi on todella vauhdikas, meidän näköinen ja se pitää sisällään vahvan sekä hienon viestin koko ihmiskunnalle, Portion Boys hehkuttaa.

Eura Eventsin Tomi Virén puolestaan tiedottaa, että Portion Boys tulee esiintymään Köyliön Lallintalolle lauantaina 25. maaliskuuta, viisuhuuman ollessa kuumimmillaan.

– Lalliksen ilta on saanut upean vastaanoton, ja nyt kun uutisoitiin Portion Boysin olevan mukana euroviisuhuumassa Lalliksen lipunmyynti lähti kovaan nousuun. Portion Boys on tällä hetkellä kiistatta Suomen suosituin bileyhtye, Virén huomauttaa.

Lalliksen Vauhti kiihtyy -bileisiin saapuvat esiintymään Portion Boysin lisäksi Pasi ja Anssi sekä bileisäntä DJ ICE K. 

– Lallintalo saatiin viime syksynä kovaan nosteeseen, ja järjestetyt illat olivat loppuunmyytyjä. Sama meno jatkuu tänä vuonna. Ollaan tosi innoissamme tästä, ja niinpä me laitetaan lisää pökköä pesään, Virén lupaa.

Vauhti Kiihtyy -bileet Köyliön Lallintalolla 25.3. Esiintymässä Portion Boys, Pasi ja Anssi sekä DJ ICE K. Bileet alkaa klo 19.30 ja ilta on K18. Liput myynnissä Ticketmasterilla.