Uusi musiikkifestivaali Raumalle yllättävään paikkaan – ''Toispaikkakuntalaiset ovat taatusti ihmeissään Unescon maailmanperintökohdetta yläilmoista katsellessaan"

Uusi musiikkifestivaali SuomiLive järjestetään Raumalla 21. ja 22. heinäkuuta. Mukana on stand up -koomikkoja ja kotimaisia artisteja.

– Haluamme SuomiLive -tapahtumassa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Nämä asiat on huomioitu SuomiLive -tapahtumaa Raumalle suunniteltaessa, tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds kertoo.

Festivaalipaikka on kauppakeskus Potkurin katolla, tasanteen pysäköintialueella.

– Festivaalialue sijaitsee perinteisistä kesäfestivaalipaikoista poiketen suositun kauppakeskuksen katolla olevalla pysäköintipaikalla, josta on upeat näkymät Vanhaan Raumaan. Toispaikkakuntalaiset, kuten esimerkiksi tapahtumassa esiintyvät artistit ,ovat taatusti ihmeissään Vanhan Rauman historiallista puutalokaupunginosaa, Unescon maailmanperintökohdetta yläilmoista katsellessaan, Smeds sanoo.


OHJELMA

Perjantai 21. heinäkuuta

Stand up -koomikko, Mäkki, Kake Randelin, Pete Parkkonen, Jannika B, Steve ’n’ Seagulls ja Mariska

Lauantai 22. heinäkuuta

Stand up -koomikko, Lavaredo, Chorale, Redrama, Anssi Kela, Sexmane ja Happoradio