Uusi ravintola: Hellasta ”leikkisää ja mutkatonta”street foodia

Hetki vielä rempataan, mutta pian on valmista. Hella Street Food companya pyörittävän Topsecin ravintolatoimen johtaja  Jarno Rehelmä ja keittiömestari Juha Keskitalo kuvailevat uuden ravintolan olevan suunnattu ”kaikille nälkäisille, hyvästä ruuasta nauttiville”.
Hetki vielä rempataan, mutta pian on valmista. Hella Street Food companya pyörittävän Topsecin ravintolatoimen johtaja Jarno Rehelmä ja keittiömestari Juha Keskitalo kuvailevat uuden ravintolan olevan suunnattu ”kaikille nälkäisille, hyvästä ruuasta nauttiville”. Kuva: Elina Helkelä

– Yhtenä yönä se välähti: ravintolan nimeksi tulee Hella! Olen aina ollut helppojen ja yksinkertaisten nimien kannalla, ja sitähän Hella on. Sehän viittaa myös hemmetin hyvään ruokaan, jenkkiläisittän ”hella good food”, kuvailee Hella Street Food co -ravintolaa pyörittävän Topsecin ravintolatoimen johtaja Jarno Rehelmä.