Uusi ravintola: Hellasta ”leikkisää ja mutkatonta”street foodia

Entisen ravintola Tifosin liikepaikalla avautuu ensi viikolla rento ruokaravintola, joka tarjoilee myös sporttielämyksiä.

Hetki vielä rempataan, mutta pian on valmista. Hella Street Food companya pyörittävän Topsecin ravintolatoimen johtaja Jarno Rehelmä ja keittiömestari Juha Keskitalo kuvailevat uuden ravintolan olevan suunnattu ”kaikille nälkäisille, hyvästä ruuasta nauttiville”.

– Yhtenä yönä se välähti: ravintolan nimeksi tulee Hella! Olen aina ollut helppojen ja yksinkertaisten nimien kannalla, ja sitähän Hella on. Sehän viittaa myös hemmetin hyvään ruokaan, jenkkiläisittän ”hella good food”, kuvailee Hella Street Food co -ravintolaa pyörittävän Topsecin ravintolatoimen johtaja Jarno Rehelmä.

Keittiö- ja baaritiloistaan parhaillaan remontoitava ravintola avautuu ensi viikolla entisen Tifosi-sporttibaarin tiloissa kauppakeskus Potkurissa.

Rehelmä lupaa, että Hella tarjoaa ”leikkisää ja mutkatonta” katuruokaa ravintolamalliin.

– Sellaista safkaa, jota kehtaa laittaa lautaselle, keittiömestari Juha Keskitalo täydentää.

– Peruslistan lisäksi tuomme kausittain jotain uutta kivaa täydennykseksi. Esimerkiksi voimme lainata eri maiden street food -klassikkoja, kuten tacoja, bowleja ja niin edelleen, Rehelmä paljastaa.

Pizzaa sitä vastoin Hellasta on turha yrittää tilata; pizzauunikin on kuskattu varastoon.

– Meillä on Raumalla hienoja pizzerioita, jotka osaavat asiansa. Ei meidän kannata lähteä sille tontille. Haluamme tarjota jotain sellaista, mitä kaupungista ei nyt saa: helposti syötävää, hauskaa ruokaa, Keskitalo selvittää.

Topsecin nettisivuilla loppuviikolla julkaistava ruokalista tulee miesten mukaan sisältämään ainakin ”perushamppareita” sekä kanaa eri muodoissaan.

– Kanaa on meiltä toivottu, ja nimenomaan muutakin kuin rintafilettä ja siipiä. Listallamme on muiden muassa luuttomia wingsejä, joihin luulisi perussiipien ystävienkin olevan tyytyväisiä.

Urheilu tulee olemaan Hellassa esillä Tifosin tapaan, mutta Keskitalo huomauttaa, että uudessa ravintolassa mennään kuitenkin ”ruokapuoli edellä”.

– Ajatuksena on, että tämä on ensisijaisesti ruokaravintola, sporttisuus tulee vasta sitten.

– Pelipaitoja ei ruveta piilottelemaan, ja urheilua näytämme taatusti vähintään samassa mittakaavassa kuin Tifosi, Rehelmä jatkaa.

Lounasruokatarjoilusta ei Keskitalon mukaan ole vielä tehty päätöstä, ja mikäli sellainen aloitetaan, ruoka perustunee pitkälti olemassaolevaan ruokalistaan.

Potkurin kattotasannetta on tarkoitus ryhtyä päällystämään lähiaikoina, mikä vaikuttaa luonnollisesti myös ravintolan terassin toimintaan.

– Terassikin kokee muutoksia ja tekee comebackin sitten keväällä, Rehelmä lupaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut