Vedonlyönnistä herra C:n tuolille – raumalainen Juha Lindroos etsii rakkautta illan Napakympissä

Juha Lindroos on Napakympissä herra C. Kuva: Esa Airio

Kaverusten vedosta se lähti.

– Molemmat laitoimme hakemuksen Napakymppi-ohjelmaan. Kaverille ei palattu takaisinpäin, mutta niin siinä kävi, että minut kutsuttiin mukaan ohjelman kuvauksiin, herra C:ksi päätynyt raumalainen Juha Lindroos kertaa.

Napakymppi on Juhalle tuttu ohjelma jo aiemmalta esityskierrokseltaan.

– Muistan Kari Salmelaisen alkuperäisen ohjelman juontajana. Kyllä Janne Katajakin hyvin pärjäsi ja huumorimiehenä sopii tuollaisen ohjelman juontajaksi, Juha puntaroi.

Ohjelman formaatti on kutkuttavan jännittävä, sillä neiti X:n ja kolmen herran väliin pystytetään näköyhteyden katkaiseva seinä.

– Kysymysten ja äänen perusteella sitä koitti saada jonkinlaista mielikuvaa aikaiseksi, Juha kertaa joulukuisia kuvaustunnelmia.

Ennen kuin kamerat alkoivat varsinaisesti rullaamaan, herrat A, B ja C saivat tutustua toisiinsa takahuoneen puolella. Neiti X sen sijaan pidettiin visusti piilossa.

Vaikka nykyään Tinderit sun muut deittailusovellukset ja sivut ovat jo arkipäivää, suosittelee Juha Napakymppi-kokemusta muillekin.

– Jos on avoin tyyppi niin mikä ettei. Löytyy ohjelmasta sitten kumppani tai ei, se tarjoaa myös kurkistuksen ohjelman kuvauksiin ja kulisseihin, Juha kuvailee.

Hän itse on katsonut oman jaksonsa jo ennakkoon Ruudusta. Sen virallinen ensiesitys on tänään keskiviikkona Nelosella kello 20.

– Onhan itseään outoa katsoa telkkarista. Äänikin kuulostaa omaan korvaan ihan erilaiselta, Juha summa.

– Ja saan tästä Napakymppi-vierailustani ihan varmasti kuulla kavereilta kuittailua. Se pitää vaan ottaa huumorilla vastaan! Juha naurahtaa.