Videokooste: Näin Lukko on tuulettanut kotivoittojaan – jatkossa vierasvoittoja kippistellään kalja-alella

Pelaajien ideamyssystä on ammennettu jo useampi lopputuuletus. Kuva: Jussi Hietikko

Lukon liigajoukkue on kuluvalla kaudella ilostuttanut katsojia voittoisiin lukemiin päättyneiden kotiotteluiden jälkeen. Koko joukkueen yhteen koonneet lopputuuletukset ovat imitoineet niin radalla kaatuvia keiloja kuin kranaatin räjähdystäkin.

Kokosimme yhteen tämän kauden videoidut lopputuuletukset.

Vastaavia koko joukkueen tuuletuksia on nähty myös rapakon toisella puolella. Viime vuonna Carolina Hurriganes innostutti omilla esityksillään fanejaan.

Nähdäänköhän Raumalla vielä pesäpalloversio tästä baseball-tuuletuksesta?

Jatkossa omanlaistaan juhlintaa on luvassa myös voittoisten vieraspelien jälkeen, kun ravintola Tifosi lanseeraa tästä lauantaista lähtien kahden euron kaljan: tarjous on voimassa tunnin ajan voittoisan vieraspelin jälkeen.

– Tempauksella haetaan totta kai sitä, että saadaan ihmiset liikkeelle, Lukon ravintolajohtaja Rami Kurki kertoo.

Aikaisemmin Lukko on testannut happy houria jokusen kerran hallilla ennen peliä.

– Nyt haluttiin täysin erilainen kampanja ja täräytettiin oluen hinnaksi voittoisan vieraspelin jälkeen Tifosissa kaksi euroa. Kun pelin loppusummeri soi, tarjous on siitä eteenpäin voimassa 60 minuuttia, Kurki kertoo.

– Ihmiset ovat löytäneet Tifosiin Lukon pelien ääreen ihan mukavasti, mutta joukkoon mahtuu toki lisääkin väkeä. Pyrimme kampanjalla muistuttamaan, että pelin katsominen porukalla on kivempaa, Kurki jatkaa.

KalPa – Lukko tänään lauantaina kello 17.