”Vihdoinkin saamme aloittaa jumppakauden normaalisti!”

Rauman Naisvoimisteiljat muistuttaa, että Raumanmerenkoulun jumpat ovat sisäkattoremontin vuoksi evakossa Hj Nortamon koululla ainakin syyskuun puoliväliin asti.
Rauman Naisvoimisteiljat muistuttaa, että Raumanmerenkoulun jumpat ovat sisäkattoremontin vuoksi evakossa Hj Nortamon koululla ainakin syyskuun puoliväliin asti. Kuva: Roosa Sunila

– Vihdoinkin koronan jälkeen saamme aloittaa kauden normaalisti! Olemme seurassa todella onnellisia, että pääsemme taas liikuttamaan satoja raumalaisia vauvasta vaariin. Vaarilla viittaankin siihen, että aikuisten jumppiin saavat osallistua kaikki yli 14-vuotiaat naiset ja miehet, Rauman Naisvoimistelijoiden toiminnanjohtaja Mari-Elina Vene iloitsee.

Lasten, nuorten ja perheiden ilmoittautumiset olivat viime viikolla, ja Veneen mukaan toimintaan on tulossa paljon sekä uusia, mutta myös jo ennen mukana olleita.

Uusina ryhminä aloittavat paljon odotetut ja heti täyteen menneet telinevoimisteluryhmät.

– Lisäksi meillä on uutena esimerkiksi Supersankarit GO! ja Liikuntaleikkikoulu sekä upea Showtanssi 12–17 -vuotiaille nuorille.

Vene huomauttaa, että joissakin ryhmissä on vielä tilaa, joten mukaan ehtii ilmoittautua vielä mainiosti.

RNV:n perinteisessä aikuisten Syysstartissa viime sunnuntaina oli osallistujia päivän aikana reilu 70.

Parhaillaan vietetään Aikuisten voimisteluviikkoa, joka jatkuu sunnuntaihin 28.8.

Viikon aikana kaikkiin seuran jumppiin pääsee tutustumaan veloituksetta.

– Osallistua voi ensimmäisen viikon jälkeen jumppakortilla tai kertamaksulla. Lisäksi täysin uutena osallistumisvaihtoehtona on 10-kortti, Vene vinkkaa.

Raumanmeren koulun sisäkattoremontin vuoksi aikuisten Raumanmeren jumpat ovat evakossa Hj Nortamon koululla ainakin syyskuun puoleen väliin saakka.

Lisätietoja kaikesta seuran toiminnasta: raumannaisvoimistelijat.fi