Vuoden raumalaista äänestetty vuodesta 1984 - ketkä kaikki ovat tittelin saaneet?

Uljas Mäkelä Olli-Pekka Heinonen Eila-Marja Törmä Timo Julkunen Anne Lehtomäki-Koskinen Keijo Ahorinta Hesa-äijä Kaija Koskinen

Kaupunkilehtemme on järjestänyt Vuoden raumalainen -äänestyksen vuodesta 1984 lähtien.

Ensimmäisenä tittelin sai pidetty kaupunginjohtaja Uljas Mäkelä.

Hänen jälkeensä vuoden raumalaiseksi on valittu Raimo Vuoristo, Leo Laine, Jukka Koivisto, Janne Grönvall, Petr Briza, Guido Kriik, Jarmo Koski, Eila-Marja Törmä, Hannu Heino, Olli-Pekka Heinonen, Mikko Viljanen, Raimo Vuoristo, Pertti Grönman, Petri Vehanen, Jenni Ranta, Markku Jalonen, Esa Saurama, Timo Julkunen, Markus Niemelä, Anne Lehtomäki-Koskinen, Sinikka Kettunen, Iida Lampi, Keijo Ahorinta, Raumam Boja, Antti Raanta, Jani Pakkanen, Hesa-äijä eli Marios Kleovoulo, Jari Mäkilä, Iiro Koski ja Kaija Koskinen.

Äänestyksen voittajista noin puolet voi laskea urheilun tai kulttuurin edustajiksi. Valittu on yrittäjiä, päättäjiä ja poliitikkoja. Raumalaisten suosikeiksi vuosien varrella ovat nousseet myös monet yhteisen hyvän eteen töitä tehneet.

Raumalaisuus on kisassa määritelty alusta saakka väljästi. Toimitus ei ole asettanut tiukkoja kriteerejä asuin- tai työpaikan paikan suhteen, vaan antanut lukijoiden päättää.

Niinpä jo 1990-luvun alussa vuoden raumalaisina palkittiin tshekkoslovakialainen jääkiekkoilija Pert Briza ja virolainen kuoronjohtaja Guido Kriik.

Ja äänestys on jälleen käynnissä. Äänestä suosikkiasi täällä!